Začnite písať

PR ČLÁNKY

Dámske tričká s dlhým rukávom – to najlepšie do vášho šatníka

V zime zahrejú, na jar sa dajú nosiť bez bundy a v lete dobre poslúžia počas chladnejších večerov. Univerzálny kúsok oblečenia, ktorý je mixom svetra a klasického trička. Kúsok oblečenia, ktorý nesmie chýbať ani vo vašom šatníku. Dnes si podrobnejšie predstavíme dámske tričko s dlhým rukávom a jeho zaujímavé variácie.

Dámske tričko s dlhým rukávom – to najlepšie do vášho šatníka

Klasické tričko s krátkym rukávom píše svoju históriu už vyše 110 rokov. V roku 1913 sa po prvý raz objavilo ako súčasť uniformy americkej námornej armády. Po vojakoch si tričká obľúbili robotníci a v šatníku bežných ľudí sa zjavili až po uvedení filmu Električka zvaná Túžba. Ženy priam omdlievali, keď v danom filme uvideli Marlona Branda v priliehavom tričku. Postupne sa dizajn tričiek menil, ale nikdy sa nezmenilo to, že medzi ľuďmi ide o najviac obľúbený kúsok oblečenia.

V súčasnosti neexistuje značka či výrobca oblečenia, ktorý by nemal vo svojom portfóliu pohodlné tričká. Dámske tričká s dlhým rukávom i tie v klasickej verzii sa vyrábajú v rôznych farbách, s motívmi a potlačou. Medzi najviac pohodlné tričká patria tie, ktoré sa vyrábajú z bavlny. Postupne k nim pribudli tričká z elastických materiálov. Elastan pridaný do bavlny robí z trička kúsok oblečenia, ktorý dobre kopíruje siluetu postavy.

Dámske tričko s dlhým rukávom bude patriť k tomu najlepšiemu vo vašom šatníku. Vďaka dlhému rukávu tričko vynosíte počas celého roka. Tričko s dlhým rukávom je možné nosiť ako hlavný kúsok, ale tiež pod sveter alebo pulóver. Tento typ trička vás zahreje počas leta, keď sú večery chladné a vy túžite po prechádzke po meste. Na jar alebo na jeseň stačí obliecť tričko s dlhým rukávom, džínsy a prehodiť cez ramená bundičku.

Dámske tričko s dlhým rukávom – nádherné a módne strihy

Dámske tričká s dlhým rukávom sa rokmi menili. Z jednoduchých strihov s dĺžkou pod pupok sa premenili na kúsky odhaľujúce pokožku. Medzi mladšími ročníkmi a odvážnymi ženami sú in tričká s dlhým rukávom v crop top verzii. Aby sa rozbila nuda jednoduchosti strihu, tričko môže byť prestrihnuté pod prsiami alebo byť v štýle polo trička s golierom a gombíkmi.

Tričká s dlhým rukávom mávajú guľatý výstrih, výstrih do V alebo vyšší stojačik. Pre ženy, ktorým je stále zima sú určené tričká s roláčikom ušité z bavlny. Bavlnené tričká zahrejú, sú príjemné na nosenie a dobre odvádzajú vlhkosť.  Športovo založené ženy preferujú tričká s dlhým rukávom s potlačou. Elegantné ženy milujú tričko z priliehavých materiálov s hlbokým výstrihom v tmavších farbách. Špeciálnou kategóriou tričiek s dlhým rukávom sú body, ktoré sa zapínajú v spodnej časti a nosia sa bez podprsenky. Je jasné, že v šatníku by ste mali mať hneď niekoľko verzií dámskych tričiek s dlhým rukávom. Kúpte si ich pod jednou strechou v obchodoch Sinsay https://www.sinsay.com/sk/sk/zena.

Ako nosiť dámske tričko s dlhým rukávom a byť in

Podľa typu vašej postavy kúpte tričko s dlhým rukávom vo voľnejšom strihu alebo ukážte svoje krivky v obtiahnutom tričku. Následne môžete kombinovať oblečenie do zbláznenia, pretože práve na kombinovanie je tričko s dlhým rukávom ideálne. Do práce si oblečte biele alebo béžové tričko s dlhým rukávom spolu so sukňou a sakom. Nezabudnite na jednoduché lodičky. Do mesta zvoľte limetkové tričko v crop top verzii a úzke džínsy, obujte si poriadne vysoké ihličky. Na športové podujatie si oblečte dámske tričko s dlhým rukávom voľnejšieho strihu s joggermi a mikinou so zapínaním.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár