Začnite písať

Tipy a triky akčných mám Uncategorized

Tipy a triky Akčných mám: Jedlá sóda na čistenie detských potrieb.

jedlá sóda

Jedlá sóda môže byť skvelým riešením pri čistení vecí pre deti. Mnohí rodičia hľadajú ten najlepší čistiaci prostriedok pre svoje deti a často investujú do drahších produktov. No, čo, keby ste mohli využiť cenovo dostupnú a bezpečnú alternatívu, ktorá je rovnako účinná? Skúste jedlú sódu a možno budete príjemne prekvapení.

Jedlá sóda: Skutočný zázrak pre čistenie

Málokto vie, že jedlá sóda je vynikajúcim čistiacim prostriedkom, najmä pre citlivé predmety, ako sú detské fľašky. Nie je agresívna, neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie a je skvelá na odstránenie nečistôt a baktérií.

Prečítajte si: Tipy a triky Akčných mám: Ako odstrániť škvrny z mramoru

Ak chcete detské fľašky, cumlíky, vrchnáky a kefky udržiavať v dokonalej čistote, postupujte takto:

  1. Vezmite horúcu vodu (nie vriacu) a do nej pridajte pol balíčka jedlej sódy.
  2. Všetky potrebné predmety v tejto zmesi namočte na noc.
  3. Ráno ich dôkladne opláchnite a nechajte poriadne usušiť.

Vedeli ste, že?

Jedlá sóda, ktorú dnes poznáme ako bežnú súčasť domácností, má svoje korene v starovekom Egypte? Ešte pred tým, ako sa začala masovo vyrábať, sa v prírode nachádzala vo forme minerálu zvaného natrón, ktorý Egypťania používali pri balzamovaní a čistení. V 19. storočí vznikol revolučný Solvayov proces v USA, ktorý umožnil jej výrobu z bežnej kuchynskej soli a vápenného kameňa.

Týmto prírodným spôsobom nie len zabezpečíte čistotu detských potrieb, ale tiež zaistíte, že vaše dieťa je v kontakte iba s bezpečnými materiálmi. Vyvarujete sa tak potenciálnym škodlivým látkam, ktoré môžu byť obsiahnuté v silných chemikáliách. Jedlá sóda je ekologická a šetrná k životnému prostrediu, čo je len ďalšou výhodou pre vedomých rodičov, ktorí chcú pre svoju rodinu to najlepšie.

Pre viac zaujímavých článkov si prečítajte na našom webe.

Zdroj foto: freepik.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár