Začnite písať

VZŤAHY

Zuzana Mračková: Význam spoločných chvíľ v partnerstve

V každom vzťahu nastávajú momenty, kedy je výzvou nájsť rovnováhu medzi sebou, partnerom a rodinnými povinnosťami. Hoci deti často zaujmú hlavné miesto v našich srdciach, je dôležité, aby sme si ako partneri našli čas aj pre seba samých. Každý vzťah potrebuje chvíle obnovy a posilnenia vzájomných väzieb. Zuzana Mračková s nami zdieľa svoju cestu a upozorňuje na kľúčový význam týchto spoločných momentov.

V každom vzťahu nastávajú momenty, kedy je výzvou nájsť rovnováhu medzi sebou, partnerom a rodinnými povinnosťami. Hoci deti často zaujmú hlavné miesto v našich srdciach, je dôležité, aby sme si, ako partneri našli čas aj pre seba samých. Každý vzťah potrebuje chvíle obnovy a posilnenia vzájomných väzieb. Zuzana Mračková s nami zdieľa svoju cestu a upozorňuje na kľúčový význam týchto spoločných momentov.

Význam spoločných chvíľ v partnerstve

Spoločne strávený čas môže byť základným kameňom vzťahu. Je to príležitosť na znovuobjavenie seba samých, ale aj svojho partnera mimo povinností rodičovstva. V dnešnom rýchlo sa meniacom svete môže byť náročné nájsť si momenty len pre seba, ale nie je to nemožné. Zuzana Mračková, známa svojim otvoreným a úprimným pohľadom na život, nedávno zdieľala pohľad do svojho života a na vzťah, ktorý svedčí o sile a odhodlaní obnoviť iskru v najťažších chvíľach. Vo svojom hlbokom príspevku na Instagram napísala:

„Naposledy sme boli sami na dovolenke v marci 2022. To je ten istý marec, kedy som sa chcela zabiť, opustiť deti, manžela a odísť z tohto sveta, lebo mi nič nedávalo zmysel a najmä ja sama sebe som nedávala zmysel. Je to ten istý marec, kedy som mala ťažké depresie, úzkostné ataky a spadla som naspäť do PPP.“

Jej slová publikum hlboko zasiahli. Hovorí o období, kedy sa cítila úplne stratená, avšak stále našla silu vďaka podpore svojho partnera.

 

Prečítajte si: Známa slovenská influencerka o tom, ako vytvoriť láskyplný domov

Boj s vlastnými démonmi a sila spoločného vzťahu

Každý z nás sa stretáva s vlastnými výzvami a obdobiami neskorých depresií. Avšak Zuzanin príbeh nám pripomína, ako významná je podpora a láska zo strany blízkych, aby sme prekonali tie najťažšie momenty. Vzťah, ktorý sa dokáže postaviť výzvam času, môže byť silnejší a hlbší ako kedykoľvek predtým.

„Ten posledný rok a pol bol naozajstná húsenková dráha. Väčšia ako tá na Coney Island. Za tých neviem koľko mesiacov som sa vyhrabala z totálneho dna, začala budovať vlastnú značku, meno a vlastne som začala totálne od nuly. A som na seba hrdá. Bez neho by sa to ale nedalo.“ Napísala Zuzana.

Tento príspevok je príkladom toho, ako je dôležité mať čas len pre seba a svojho partnera, aby ste mohli byť najlepšími rodičmi pre svoje deti. Ako Zuzana hovorí:

„Jedna spoločná káva za týždeň, jedno rande mesačne, jedna spoločná dovolenka bez detí za rok. Tak by som si to predstavovala, budem sa snažiť to zariadiť 🙏 Aby sme boli lepší rodičia.“

Týmto Zuzana zdôrazňuje, že šťastný rodič znamená šťastné dieťa. A šťastné deti vyrastajú v domácnostiach, kde rodičia investujú nielen do svojich detí, ale aj do svojho vzťahu. Chráňte svoju lásku, pestujte ju a nikdy nezabudnite, prečo ste sa do seba zamilovali.

Ako je to, milé mamičky s vami? Nájdete si čas so svojím partnerom len pre seba, alebo sa vám to zatiaľ nedarí? Ak je vaša odpoveď „nie“, možno je čas popremýšľať o zmene a nájsť si spoločné chvíle.

 

Zdroj foto: freepik.com

Tagy
Predchádzajúci článok

Zanechaj nám svoj komentár