Začnite písať

PR ČLÁNKY

Ako vyzerať módne v jesenno-zimných outfitoch?

Pri výbere oblečenia a obuvi práve na tieto chladné mesiace, ako je jeseň a zima, je potrebné sa zamerať na kvalitné a hlavne teplé kúsky. Zvoliť môžete oblečenie a obuv v neutrálnych farbách, aby ste ich vedeli ľahko kombinovať. Ktoré kúsky by však nemali vo vašom šatníku chýbať počas tejto sezóny? Poradíme vám.

Kvalitné a teplé bundy na bežný deň

V jesenných a zimných mesiacoch je kvalitná a teplá bunda nevyhnutná. Pri výbere bundy na tieto chladné mesiace myslíte predovšetkým na kvalitné materiály. Vo vašom šatníku by určite nemala chýbať kožená bunda, ktorá je vhodná najmä na teplejšie jesenné dni. Na tie chladnejšie by ste určite mali zvoliť teplý kabát. Ten bude určite základom vášho zimného outfitu. Zvoliť môžete dlhšie alebo kratšie kabáty rovného strihu alebo kabát do tvaru písmena A, ktorý vám zvýrazní váš pás. Čo sa týka farieb, veľmi obľúbené sú napríklad čierne, hnedé, sivé či béžové kabáty, ktoré sa ľahko kombinujú s inými kúskami oblečenia. Základom pri týchto outfitoch je vrstvenie. Pokiaľ však nemáte v obľube navrstvené oblečenie, v tom prípade odporúčame zvoliť veľmi teplú a pohodlnú bundu značky The North Face, ktorú môžete nosiť aj na bežný deň. The North Face dámske bundy patria medzi obľúbené zimné bundy, ktoré sú zateplené, vodeodolné a vyplnené prírodným páperím, vďaka čomu budete chránené pred vetrom a chladom aj počas mínusových teplôt. Vybrať si môžete rôzne prevedenia, a to kratšie či dlhšie bundy v rôznych zaujímavých farbách. Širokú ponuku búnd na jeseň a zimu nájdete aj na e-shope Answear.sk. Nakupujte na https://answear.sk/m/the-north-face/ona/oblecenie/bundy.

Pohodlná obuv, ktorá udrží vaše nohy v teple a suchu

Súčasťou vášho jesenného a zimného šatníka by mali byť aj kvalitné a pohodlné topánky, ktoré udržia vaše nohy v teple a v suchu. V závislosti od počasia a teplôt môžete zvoliť napríklad štýlové tenisky, ktoré by mali byť z vodeodolného materiálu, napríklad kože, aby vás nezaskočilo sychravé počasie. Nevyhnutnosťou sú aj kvalitné zimné čižmy. Opäť si môžete vybrať z rôznych strihov a dizajnov čižiem. Obľúbené sú nielen semišové čižmy, ale aj kožené či gumové topánky. Topánky na jeseň a zimu by mali zabezpečiť dostatočnú tepelnú izoláciu, no zároveň udržať vaše nohy po celý čas v suchu. Výber topánok však súvisí aj s vaším outfitom. A preto odporúčame mať v topánkovníku klasické čižmy na bežný deň, ale aj topánky na platforme či podpätku, ktoré môžete zvoliť k elegantným outfitom. V súčasnosti sú tiež veľmi populárne aj štýlové dámske gumáky. Mnoho žien si myslí, že gumáky sú vhodné len do záhrady. Tento mýtus už dávno neplatí a v ponuke na Answear.sk nájdete trendy dámske gumáky rôznych značiek, ktoré môžete kombinovať k denným outfitom. Gumáky značiek Karl Lagerfeld, Calvin Klein, UGG, Boss či Hugo nájdete na https://answear.sk/k/ona/obuv/gumaky.

Elegantné oblečenie, ktoré by vo vašom šatníku nemalo chýbať

Ak chcete vyzerať elegantne aj v zime, je dôležité mať v šatníku niekoľko kľúčových kúskov oblečenia. Dámske šaty s dlhými rukávmi sú skvelou voľbou na špeciálne príležitosti. Môžete ich kombinovať s teplými pančuchami a štýlovými čižmami. Svetre sú v zime alfou a omegou, avšak okrem bežných svetrov môžete mať vo svojom šatníku aj elegantné kašmírové oblečenie. Vyberte si kvalitný sveter so vzorom alebo jednofarebný, ktorý môžete nosiť na rôzne príležitosti. S týmito tipmi by ste mali byť pripravené na jesenno-zimnú sezónu a môžete si vytvoriť štýlové a funkčné outfity. Na e-shope Answear.sk nájdete rôzne kúsky na jeseň a zimu, ktoré môžete kombinovať k outfitom na bežný deň, ale aj špeciálne príležitosti. Nakupujte výhodne už dnes na Answear.

Tagy
Predchádzajúci článok
Ďalší článok

Zanechaj nám svoj komentár