Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Kam s deťmi tento víkend? 3 akčné tipy na akcie pre deti

vianočné trhy

Premýšľate kam vyraziť s deťmi tento víkend? Poradíme vám 3 akčné tipy na skvelé akcie pre deti v slovenských mestách. 

Noc divadiel

Už zajtra môžete v Nitre zažiť obrovské dobrodružstvo! Noc divadiel. Európske podujatie prezentujúce divadlo tvorivým spôsobom v netradičnom časovom rozpätí. V Divadle Andreja Bagara na vás budú čakať prehliadky zákulisia divadla. Budete mať možnosť nahliadnuť do zakázaných priestorov, histórie a osobností divadla.

divadlo

Zdroj Pexels, Autor Donald Tong

Detská opera Muflón Ancijáš

Ancijáš je neobyčajný muflón. Dobrosrdečný kamionista, ktorý nadovšetko miluje svoje tepláky a rád robí radosť druhým. Na svojich cestách s dážďovkou Milicou zažíva nečakané dobrodružstvá. Dokonca sa ocitne aj vo vesmíre. Príďte si pozrieť toto jedinečné predstavenie do Opery SND v Bratislave už túto sobotu.

Prečítajte si: Annamária Surničinová: Aj my mamy máme len jedny nervy a nie sme stroje

Katarínske vianočné trhy

Katarínske Vianočné trhy už tento víkend v Záhradkárstve Dráb. Predajňa sa tak premení na vianočné kráľovstvo tých najtrendovejších adventných aranžmá, ikeban a dekorácií. Tešiť sa môžete aj na vianočnú kapustnicu, punč, dobroty od trhovníkov a betlehem.

vianočné trhy

Zdroj Pexels, Autor Humphrey Muleba

Verejné korčuľovanie

Tento víkend môžete s vašimi drobcami zažiť aj verejné korčuľovanie v Žiline a v Liptovskom Mikuláši. Tak si rýchlo utekajte nabrúsiť korčule. Prajeme veľa zábavy!

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár