Začnite písať

TESTOVANIE

Poďte spolu s deťmi s nami testovať mentálnu aritmetiku školy KIDGENIUS

Cieľom školy Kidgenius je, aby každé dieťa v sebe prebudilo svoje mentálne schopnosti a stalo sa “lepšou verziou seba”. Zdravý duševný vývoj sa dosahuje zábavným a hravým spôsobom, programom založeným na troch kľúčových veciach: počítanie na abakuse, mentálna aritmetika a didaktické hry. Učebné osnovy sú pružne a starostlivo navrhnuté, pričom zohľadňujú individuálne potreby každého dieťaťa. Škola Kidgenius zlepší mentálne schopnosti vášho dieťaťa ako pamäť, inteligenciu, koncentráciu a predstavivosť.

Čo budeme testovať?

Polročný kurz školy KIDGENIUS, program Mentálnej aritmetiky a program Numicon.

Koho hľadáme?

Hľadáme dve maminky s deťmi, ktoré by rady otestovali školu Kidgenius:

  • 1 maminku s dieťaťom vo veku 3 až 5 rokov, ktoré chce spoznať svet čísiel a osvojiť si matematické zručnosti jednoduchým a zábavným spôsobom. Dieťatko otestuje polročný program Numicon v meste Košice.
  • 1 maminku s dieťatko vo veku 4 až 12 rokov, ktoré by otestovalo polročný program Menatálnej aritmetiky v meste Košice.

Viac o Kidgenius sa dozviete v našom rozhovore s lektorkou Simonou Kočíkovou.

Ako sa môžem zapojiť?

Spĺňate podmienky, ktoré sme uviedli vyššie? Máte aktívny účet na sociálnych sieťach predovšetkým na Instagrame, navyše je váš profil verejný (nie súkromný), ste tým/tou, koho hľadáme. Stačí keď vyplníte náš dotazník so základnými údajmi o vás.

Podmienky testovania?

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár