Začnite písať

PR ČLÁNKY

Príchod bábätka na svet: Obchod JUKKI vám poradí, čo kúpiť dieťatku do postieľky

S príchodom dieťatka na svet sa viaže explózia emócií, ale tiež veľké prípravy. Tie súvisia hlavne so zariaďovaním detskej izbičky. Prvé mesiace života bábätko prespí, takže najväčší dôraz je potrebné klásť na vybavenie a pomôcky do postieľky. Obchod JUKKI vám poradí, čo všetko by v postieľke bábätka nemalo chýbať. Poďte s nami na nákupy, aby ste pripravili pre bábätko bezpečné a hlavne pohodlné prostredie na odpočinok.

Postieľka je základ – čo do nej kúpiť ako prvé?

Pre novorodencov nie je vhodné kupovať deky a vankúšiky. Takto malé bábätká ešte nevedie kontrolovať svoje pohyby a mohli by si ublížiť, hrozí hlave zadusenie. Ideálnou pomôckou pre najmenšie bábätká je hniezdo. Do hniezda pre bábätko môžete dieťatko uložiť v postieľke i mimo nej, keď ho kŕmite, spí s vami v posteli, kočíkujete ho alebo s ním odpočívate na pohovke pri sledovaní obľúbeného filmu. Hniezdo pre bábätko z obchodu JUKKI je geniálnou pomôckou, ktorú ocenili už mnohé mamičky.

Hniezdo pre bábätko – aby sa dieťatko cítilo pohodlne

Stiesnený, ale hebký priestor v hniezde zabezpečí, že sa bábätko cíti v bezpečí a pohodlne. Myšlienkou značky a obchodu JUKKI je podpora super rodičov, hniezdočko ich iste podporí, pretože umožní bábätku nerušene odpočívať. Hniezda pre bábätka z dielne značky JUKKI sú tak rozkošné, že budú nádhernou a komfortnou ozdobou kamkoľvek ich uložíte.

JUKKI nie je len obchodom, ale tiež výrobcom kompletného sortimentu. Všetky výrobky JUKKI prešli kontrolou a sú zaručene bezpečné, komfortné a pohodlné na používanie. Hniezda pre bábätká značky JUKKI sú vyrobené z bavlny a ich výplň tvoria mäkké silikónové guľôčky. Ide o dva materiály, ktoré sú antialergické a pre deti maximálne bezpečné. Svedčí o tom aj certifikát bezpečnosti STANDARD 100 od OEKO-TEX®. Hniezdo nie je problém udržiavať v bezchybnom hygienickom stave, keďže je ho možné prať v práčke. Táto pomôcka bude rásť spolu s vašimi deťmi vďaka regulácii pomocou šnúrok.

Hniezda pre bábätko JUKKI boli šité ručne, čo znamená, že ide o produkt vyrobený precízne s ohľadom na všetky detaily. Hniezda nájdete v obchode JUKKI v rôznych farebných prevedeniach pre dievčatká i chlapcov. Vybrať si môžete z krásnych detských motívov. Očarujúci vzhľad hniezd podčiarkuje volánikový okraj. Farby a motívy sú prispôsobené tak, aby sa dali kombinovať s inými produktmi z ponuky obchodu JUKKI. Skvelým riešením, ktoré vám ušetrí čas, je kúpa 5 dielnej súpravy obsahujúcej vankúšiky, deku a matrac.

Keď dieťa podrastie, je čas myslieť na bezpečnosť

Bábätko rastie ako z vody a zrazu sa stavia na nožičky, hýbe sa v postieľke, počas spánku mení neustále polohu. V tomto bode vývoja stále nie je vhodné využívať vankúše a prikrývky, dieťa zahrejete tak, že mu oblečiete teplý, bavlnený overal JUKKI. Overal JUKKI pokrýva celé telo a je veľmi komfortný. JUKKI myslí nielen na komfort, ale aj bezpečnosť dieťaťa. Preto nájdete v ponuke obchodu aj ochranné prostriedky do postieľky. Ktoré vám odporúčame kúpiť?

Mantinely do postieľky – na ochranu proti udretiu

Ako prvú pomôcku, ktorá zabezpečí ochranu proti udretiu, kúpte mantinel do postieľky. V sortimente značky JUKKI nájdete mantinely s rôznou dĺžkou, takže si zaručene vyberiete bez ohľadu na veľkosť postieľky. Mantinely sa uväzujú na postieľku pomocou šnúrok, ktoré ho pevne prichytia na obvod lôžka. Dieťatko nemá šancu prestrčiť cez bariéru prsty a ublížiť si. Vonkajšia strana mantinelov je ušitá z bavlny príjemnej na dotyk. Vnútro tvorí polyesterová netkaná textília zabezpečujúca cirkuláciu vzduchu vo vnútri postieľky. Materiály je možné prať v práčke. Mantinely do postieľky sa dajú vďaka kompatibilnému dizajnu kombinovať s hniezdočkami či dekami značky JUKKI.

Vrkoče do postieľky – hebká okrasa bariéry postieľky

Obchod JUKKI si zakladá na kvalite a dobrých cenách. Pokojne do postieľky dokúpte i iné pomôcky, ktoré majú všestranné využitie. Napríklad vrkoče. Vrkoče do postieľky slúžia podobne ako mantinely na ochranu dieťaťa pred úderom do priečok postele. Dajú sa obložiť okolo bábätka alebo prepliesť pomedzi priečky. Je len na vás, ktorý spôsob ochrany postieľky uprednostníte vzhľadom na vaše estetické preferencie. Po odrastení bábätka využite vrkoče ako dekoráciu v obývačke či spálni. Táto pomôcka je veľmi príjemná na dotyk, vyrobená z velúru a vyplnená silikónom. Bezpečné materiály, komfort pri používaní a nádherné pastelové farby robia z vrkočov obľúbený výrobok obchodu JUKKI.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár