Začnite písať

POMÁHAME SPOLOČNE

Skutočný darček: Pomôžme ľuďom v núdzi prežiť krajšie Vianoce

Život človeka v ohrození je pre nás nepredstaviteľný. Darujme im pomoc počas Vianoc na webe Skutočný darček.

Skutočný darček je rozdelený do štyroch kategórií vyjadrujúcich oblasti našej spoločnej pomoci – POMOC V NÚDZIVZDELANIEOBŽIVA SLOVENSKÁ REPUBLIKA.

Tieto darčeky vždy symbolizujú určitú formu pomoci – od kozy pre chudobnú rodinu v Afrike, cez tabule pre deti v rozvojových krajinách, až po doučovanie detí z chudobných rodín na Slovensku.

Zdroj www.skutocnydarcek.sk

Ak napríklad darujeme Skutočný darček s kozou zo sekcie Obživy, organizácia Človek v ohrození kúpi kozu v niektorej z krajín, kde Človek v ohrození pomáha. Pokiaľ bude, ale v danej chvíli predaných veľa kôz a bude lepšie pomôcť inak, napríklad darovaním oviec, poľnohospodárskeho náradia alebo sadeníc stromov, namiesto kozy nakúpia tie. Vždy však pôjde o pomoc v oblasti Obživy.

Pomôcť tak môžeme chudobným deťom na Slovensku, ľuďom, ktorí žijú vo vojnovej oblasti, ľuďom bez domova, tým, ktorí žijú na miestach, kde je problém s pitnou vodou a mnohým ďalším.

Zdroj www.skutocnydarcek.sk

Prečítajte si: Štedrá večera pre všetkých – vyčarujme ľuďom bez domova krajšie Vianoce

Skutočný darček môžeme darovať elektronicky alebo venovať osobne v tlačenej podobe. Ak zvolíme elektronickú variantu, priamo v objednávke napíšeme venovanie. Elektronický certifikát nám potom príde na email a vieme ho tak posunúť obdarovanému. Odoslanie je možné hneď alebo v nami stanovený deň.

Ak zvolíme papierovú variantu, certifikát si vyzdvihneme osobne alebo nám ho pošlú poštou. Venovanie potom dopíšeme ručne doma a darček sami odovzdáme.

So Skutočným darčekom z charitatívnej organizácie Človek v ohrození urobíme radosť hneď dvakrát. Darovaním prostredníctvom osemnástich darovacích certifikátov (tzv. Skutočných darčekov) potešíme človeka, ktorému ho venujeme pod stromček alebo k narodeninám, ale aj toho, komu vďaka našej štedrosti pomôžeme.

Zdroj: www.skutocnydarcek.sk

Zdroj foto: www.skutocnydarcek.sk

 

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár