Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Kam s deťmi tento víkend? 3 akčné tipy na akcie pre deti

divadlo pre deti

Chcete spolu s deťmi zažiť krásny posledný vianočný víkend? Vyberte sa pozrieť tieto tri zimné akcie určené pre rodiny s deťmi. 🙂

Traja králi na Katarínke

Už zajtra 6. januára 2024 od 13:00 do 16:00 môžete zažiť skvelú akciu v meste Dechtice. Na čo sa môžete tešiť? Na príchod troch kráľov, živý Betlehem, svätenú vodu a tradičný výstup do veže. Súčasťou akcie bude aj svätá omša o 14:00. Akcia sa bude konať priamo na Katarínke v priestoroch kostola.

traja králi

Zdroj Freepik

Prečítajte si: Prečo môže byť rozhovor s blízkou osobou pre naše psychické zdravie škodlivý?

Živé jasličky

Kráľová pri Senci túto sobotu (6.1.2024) o 17:00 ožije živým Betlehemom. Spoločne si tak môžeme pripomenúť narodenie malého Ježiška a ukázať tento čarovný príbeh aj deťom. 🙂

Trojkráľový sprievod

Na nádvorí Bratislavského hradu sa zajtra o 14.30 začne trojkráľový sprievod – putovanie s hudbou ulicami starej Bratislavy až k Betlehemu. Traja králi, tri generácie troch rás k nám prídu na chrbtoch kopytníkov a cestu im ukážu hviezdonosci. Okrem toho ich budú sprevádzať aj bubeníci, gajdoši a koledníci. Vstup na podujatie je voľný.

Prečítajte si: Poďte spolu s deťmi s nami testovať mentálnu aritmetiku školy KIDGENIUS

Bonusový tip

Nedeľné rozprávkové podujatie

V nedeľu 7. januára o 10:45 v Bratislave v Dome kultúry v Ružinove si môžete vychutnať Divadlo dvoch zázrakov a príbeh o 12 mesiačikoch. Kam siaha ľudské zlo? Ako proti nemu bojovať? O tom, že dobro v srdci všetko prekoná vám porozpráva rozprávka.

divadlo pre deti

Zdroj Freepik

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels, Freepik

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár