Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Kam vyraziť s deťmi tento víkend? 4+2 akčné tipy na víkendové akcie

kino a deti

Hľadáte inšpiráciu kam vyraziť s deťmi tento víkend? Prinášame vám 4 akčné tipy na skvelé podujatia v slovenských mestách a 2 tipy na detské filmy v kinách. 

Astronomické pozorovanie na hrade

Už túto sobotu 20. januára bude verejné astronomické pozorovanie na bastióne nad čestným nádvorím Bratislavského hradu. Čo budete môcť pozorovať? Mesiac, planétu Jupiter so svojimi mesiacmi, Saturn, hviezdokopy, ako napríklad Kuriatka v súhvezdí Býka a vzdialenú galaxiu v Androméde. Pozorovanie sa uskutoční len v prípade dobrého počasia. Teleskopy budú k dispozícií, jediné čo potrebujete je teplé oblečenie.

astronomické pozorovanie

Zdroj Freepik

Večerná prehliadka s lampášom Osudové ženy Jána Pálffyho

Na Smolenickom zámku budú počas celého víkendu prebiehať večerné prehliadky s lampášom. Smolenický zámok si tak uctí pamiatku svojho staviteľa grófa Jozefa Pálffyho. Scénické prehliadky budú prebiehať od 16:00 do 19:00.

Prečítajte si: Pomôžme spoločne Adamkovi s pravidelnými rehabilitáciami

Detský fašiangový karneval

Kultúrny dom v Stankovanoch už zajtra ožije detským karnevalom. Tešiť sa môžete na súťaže, ceny, hudbu, vyhodnotenie najlepších masiek, šenk a dobrá zábava.

fašiangový karneval

Zdroj Freepik

Divadelné predstavenie Žabí kráľ

Divadielko pre deti si pripravilo pre každého malého diváka predstavenie Žabí kráľ podľa predlohy bratov Grimmovcov. Už zajtra o 10:00 v Kultúrnom dome v Stupave.

Prečítajte si: Rezort školstva bude slovenským verejným vysokým školám individuálne určovať ich poslanie

Čo môžete vidieť s vašimi drobcami v kine tento víkend?

Nerozlučná dvojka

Príbeh o tom, že priateľstvo je najväčšie dobrodružstvo.

Keď zhasnú svetlá v starom divadle v Central Parku, všetky bábky skutočne ožijú. Medzi nimi je aj dobromyseľný rytier Don, ktorý je unavený hrať stále dookola blázna. Sníva o tom, že sa stane skutočným hrdinom! No podarí sa mu to?

kino a deti

Zdroj Freepik

Prianie

Buďte opatrný čo si prajete.

Asha je bystrá dievča, ktorá si váži a miluje svoju rodinu a ľudí z ostrova Rosas na ktorom sa narodila a na ktorom žije. Rosas je miesto, kde sa sny môžu doslova a do písmena splniť. A tak ľudia z celého sveta cestujú na ostrov, aby odovzdali svoje želania. No kráľ ostrova rozhoduje o tom, komu sa želanie splní a komu nie. Asha sa rozhodne túto kráľovú krutosť zmeniť.

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels, Freepik

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár