Začnite písať

RODIČOVSTVO

Veronika Korcová: Ako energetické nastavenie ovplyvňuje plodnosť

Veronika Korcová : Energetické nastavenie, ktoré ovplyvňuje plodnosť

Psychologička, masérka a školiteľka masérov Veronika Korcová v tomto článku rozoberá, ako vaše vnútorné energetické nastavenie a myslenie môže ovplyvniť vašu schopnosť stať sa rodičom. Naučte sa premeniť túžbu a pocit nedostatku na energiu hojnosti a lásky, čím si otvoríte cestu k vytúženému prírastku do rodiny.

Vplyv energetického nastavenia

Energetické nastavenie nie je len fráza, ale silná hybná sila v našich životoch. Veronika Korcová, expertka na psychológiu a telové terapie, vysvetľuje: „Keď na niečo myslíte a po niečom túžite, energeticky potvrdzujete, že to nemáte.“ Toto pochopenie môže byť kľúčom k objasneniu, prečo niektoré páry majú problémy s počatím. Negatívne myšlienky a pocity ako závisť, smútok alebo hnev, môžu vytvárať energetické bariéry.

Prečítajte si:Neuropsychológ Dr. Robert Krause: Učte sa pestovať túžbu

Prekážky na ceste k rodičovstvu

Častým javom medzi pármi snažiacimi sa o dieťa je pocit frustrácie a smútku. Korcová upozorňuje: „Klbko radosti a lásky nemôže prísť do tela plného nenávisti alebo smútku.“ Tieto negatívne emócie môžu vytvoriť energetickú blokádu, ktorá bráni počatiu.

Cesta k pozitívnej energií

Zmeniť myšlienkový vzor môže byť náročné, ale je to možné. Začnite tým, že si uvedomíte a oceníte to, čo už máte. Praktizujte vďačnosť a oslavujte malé radosti vo vašom živote.

Praktické kroky na zmenu energie

Podľa Veroniky Korcovej je dobré „vyraziť na dovolenku, zapísať sa na kurz varenia alebo na hodiny salsy“. Podstatné je vykonávať činnosti, ktoré vám prinášajú radosť a pocit hojnosti. Tieto aktivity môžu pozitívne ovplyvniť vašu vnútornú energiu a napomôcť vytvoreniu lepšieho vzťahu k myšlienke rodičovstva.

Dôležité je zamerať sa na prácu so svojím vnútorným nastavením a prijať pozitívny prístup k životu. Táto zmena môže byť kľúčová na ceste k rodičovstvu. Ako hovorí Veronika Korcová: „Čo máte, to dostanete. To, čo vám chýba, vám bude chýbať ďalej.“

Veroniku Korcovú nájdete aj na jej instagramovom profile

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Korcová (@veron.korcova)

Zdroj titulnej foto: jcomp/freepik.com

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár