Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Odborníci na Instagrame: 4 tipy na Instagramové profily odborníkov určené rodičom

rodina

Používate sociálnu sieť Instagram aj na edukáciu? Na Instagrame môžeme nájsť veľké množstvo profilov doktorov, pediatrov, gynekológov, logopédov, psychológov, fyzioterapeutov, pedagógov a podobne. My vám dnes poradíme 4 tipy na Instagramové profily, ktoré pomáhajú rodičov v oblasti detských zúbkov, komunikácie, dojčenia, pôrodu.

Detská zubárka

Instagramový profil Doktrokamimi tvorí Mddr. Miroslava Hadbavná, ktorá je prvá detská zubárka v Košicich. Lekárka, ktorá vaše dieťa vidí každých 6 mesiacov. Všíma si vývoj, reč, dýchanie, zlozvyky, pretože to všetko úzko súvisí so zubami. MDDr. Miroslava Hadbavná pôsobí ako zubárka 9 rokov, z toho sa 4 roky špecializuje na detských pacientov.

Veľký rozhovor s detskou zubárkou MDDr. Miroslavou Hadbavnou podrobne o tom ako sa starať o detské zúbky si môžete prečítať tu

Lektorka komunikácie

Komunikácia srdcom je profil o nenásilnej komunikácii medzi rodičom a dieťaťom. Tento profil tvorí Dagmar Cmorej lektorka komunikácie podľa M.B. Rosenberga, autorka projektu Komunikácia srdcom a mama dvoch synov. Vďaka podcastu, blogu a online kurzom pomáha rodičom meniť ich staré a nefunkčné komunikačné vzorce a riešiť každodenné konflikty s ich deťmi s rešpektom a srdcom tak, aby každý dostal to, čo potrebuje.

Dagmar Cmorej zároveň píše články v našom magazíne. Ako napríklad Prečo by sme deti nemali chváliť a čo robiť miesto toho?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dagmar Cmorej (@komunikacia_srdcom)

Laktačná poradkyňa

V oblasti dojčenia vám môže poradiť instagramový profil S láskou k dojčeniu.

Na tomto profilne nájdete laktačné poradenstvo, ale aj poradenstvo od odborníčky, ktorá je nielen laktačnou paradkyňou, ale aj pôrodnou asistentkou. Ako napríklad, na čo myslieť počas prípravy na pôrod a dojčenie, dojčenie a spoločný spánok s dieťatkom či ako zvýšiť tvorbu materského mlieka.

Pôrodná asistentka

Veronika Godálová na svojom Instagrame otvorene a odborne hovorí o pôrodoch s pôrodnou asistentkou. Na jej Instagrame môžete nájsť informácie o pôrodnom pláne, cisárskom reze, vyvolávaniu pôrodu, preeklampsii, kontakciách či o popôrodných depresiách.

 

 

Zdroj titulná fotka: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár