Začnite písať

zaujímavosti

Známa speváčka v poslednom štádiu rakoviny sa snaží svojou piesňou finančne zabezpečiť malého syna

cat janice

Len 31 ročná americká speváčka Cat Janice umiera na rakovinu, preto sa snaží svojho sedemročného syna finančne zabezpečiť. Cat Janice na svoje narodeniny 19. januára vydala pieseň Dance You Outta My Head. Výťažok z tejto piesne pôjde na konto jej syna.

Mojou poslednou radosťou by bolo, keby ste streamovali moju pieseň Dance You Outta My Head, pretože celý výťažok ide priamo môjmu sedemročnému chlapcovi, ktorého tu zanechávam.“ 

Speváčka Cat Janice na svojom Instagrame oznámila, že kvôli rakovine už nedokáže používať svoj hlas. No aj napriek tomu pozbierala posledné sily, aby na svoje narodeniny streamovala disco-popovú skladbu Dance You Outta My Head a finančne tak zabezpečilo svojho malého syna. Táto pieseň sa len za pár dní stala v rebríčku iTunes po celom svete umiestnila na 7. mieste, v USA na 12. mieste, na prvé miesto sa vyšvihla v Írsku, Česku a Rumunsku. Na Youtube áto pieseň za 3 dni získala až 100 tisí zhliadnutí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cat Janice (@cat.janice)


Cat Janice za svoju spevásku kariéru získala hudobnú cenu Washington Area Music Award v kategórii Najlepší rockový umelec a cenu Roberta Allena od The ASCAP Foundation. V roku 2021 jej bol diagnostikovaný vzácne sa vyskytujúci zhubný nádor sarkóm. Cat sa okamžite začala liečiť a v roku 2022 jej rakovina z tela úplne zmizla. V lete 2023 sa jej však rakovina vrátila do pľúc.

Pieseň od Cat Janice na podporu jej syna si môžete vypočuť tu

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár