Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Kam s deťmi počas jarných prázdnin? Tipy na výlety na východnom Slovensku

deti v zábavnom parku

Ak ste z východného Slovenska a premýšľate kam zájsť tento týždeň s deťmi počas jarných prázdnin máme pre vás inšpirácie na skvelé výlety pre deti v rámci východného Slovenska. 🙂

Dinopark Tatry Dolný Smokovec

Navštívte stratený svet dinosaurov z fascinujúcej doby druhohôr vo Vysokých Tatrách pod motorestom Raimund v Dolnom Smokovci. Expozícia približuje tajomné živočíchy, ktoré žili na našej planéte Zem pred miliónmi rokov. Dokonca je tento Dinopark postavený na mieste, kde kedysi tieto tvory skutočne žili. Vystavených je tu 10 dynamických modelov dinosaurov s realistickými zvukmi.

Súčasťou Dinoparku je aj 2D kino určené pre tých najmenších návštevníkov, trampolíny, skákaci hrad, intuitívny chodník, virtuálna realita a bufet s možnosťou občerstvenia.

deti v zábavnom parku

Zdroj Freepik

Galéria Dobrá hračka

Interaktívna detská galéria sa nachádza priamo v Tatranskej Lomnici, v blízkosti bobovej dráhy a múzea Tatranského národného parku. Hlavolamy, IQ puzzle, hudobné a kreatívne hračky,12 staníc s rôznymi povolaniami ako napr. hasič, doktor, policajt, módny návrhár, kuchár, astronaut, archeológ, ale aj detské dopravné ihrisko, obchod s netradičnými hračkami a suvenírmi pre deti. Na toto všetko sa môžete tešiť v Galérii Dobrá hračka.

Prečítajte si: Lektorka komunikácie: Ako prekonať výčitky svedomia po konflikte s deťmi

Detské kreatívne centrum Legáreň Poprad

Prvé kreatívne ihrisko na území Východného Slovenska v Poprade spája hru a vzdelávanie do konceptu neobyčajného miesta školy a detského ihriska. Centrum sa snaží vytvoriť ideálne podnetné a motivujúce prostredie, rozvíja praktické zručnosti detí najmä v technických smeroch.

deti v zábavnom parku

Zdroj Freepik

Laser aréna Tatry

Ak máte doma pubertiaka rozhodne navštívte najväčšiu laser aréna na Slovensku, ktorá sa nachádza na prvom poschodí bývalej výrobnej haly vo Svite.

Boom House, detské interierové ihrisko

Pod jednou strechou vás privíta detský svet so zameraním od najmenších až po teenagerov. Súčasťou centra je aj party room určená na organizovanie detských osláv a slúži tiež na spoločenské hry a iné detské záujmové aktivity.  Nájdete tu Playstation, X-box, TV s DVD prehrávačmi rozprávok, detské interiérové ihrisko s rôznymi doplnkami a komponentmi zameranými na behanie, lozenie a skrývanie.

TrickLandia

Miesto kde je možné zažiť fantastické putovanie Slovenskom v galérii trick-artu a optických ilúzií. Trickart je umenie, ktoré vytvára vizuálne ilúzie postavené na zobrazovaní predmetov akoby naozaj existovali.

 

Prajeme Vám príjemnú zábavu! 🙂

 

Zdroj foto: Freepik

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár