Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Akčné tipy na krásne víkendové akcie pre deti

Tak ako každý týždeň vám prinášame naše akčné tipy na víkendové akcie pre deti v rámci celého Slovenska. 🙂

Ako je slniečko ďaleko

Kde? V Hvezdárni a planetáriu v Prešove.

Kedy? Už túto sobotu 9. marca o 11:00.

Na tejto akcii sa vaši drobci dozvedia ako je slniečko ďaleko a aké je veľké.

Danka a Janka

Dom kultúry v Poprade v nedeľu 10. marca ožije divadelným predstavením Danka a Janka, kde sa malí diváci sa dozvedia všetko o stretnutí Danky a Janky s medveďom Demetetom, ako ich vystrašila zlá papierová Gevenducha, ako ich prekvapil človiečik z budíka a Danke dokonca narastie sloní chobot!

divadlo a deti

Zdroj Pexels, Autor Vlada Karpovich

Bábkové predstavenie – Pampúšik a …

Kde? V Bratislave.

Kedy? Už túto nedeľu 10. marca o 10:00 sa vaše deti môžu zoznámiť s Pampúšikom, mladíkom, s ktorým sa nikdy nebudú nudiť. Vaše deti sa na tomto divadelnom predstavení môžu stať svedkami obrovského dobrodružstva. A s kým sa ešte okrem Pampúšika zoznámia? To sa dozviete na predstavení. Tak si to nenechajte ujsť. 🙂 Okrem toho na vás čakajú veselé pesničky, maňušky a divadelné hry.

Faunia Bratislava

Túto nedeľu sa v Bratislave v Dome kultúry v Ružinove od 9:00 do 13:00 môžete zamilovať do akvaristiky a teraristiky. Na tejto akcii stretnete chovateľov a veľké množstvo vodných zvieratiek. Navyše na vás čakajú aj priateľské ceny.

Detská labková párty

Príďte v nedeľu o 16:00 do Domu kultúry v Skalici na detskú párty. Môžete sa tešiť na nadrozmerných maskotov, detského DJ, diskotéku s bublinkami, súťaže, balóny a maľovanie na tvár.

maľovanie na tvár deti

Zdroj Freepik

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár