Začnite písať

zaujímavosti

Žena zistila, že je tehotná až v 38. týždni tehotenstva, a to úplnou náhodou

bodyshaming v tehotenstve

Žena menom Stephanie zistila, že je tehotná až tesne pred pôrodom, a to úplnou náhodou. Ako je možné, že si žena nevšimne, že je tehotná až takmer do pôrodu? Že si nevšimne stratu cyklu, nárast hmotnosti, či rastúce bruško? 

Stephanie zistila, že čaká bábätko až v 38. týždni tehotenstva vo svojich 37 rokoch. Ako je možné, že si to nevšimla?

tehotenstvo

Prečítajte si: Najmladšia matka v histórii sveta porodila ako päťročná

Stephanie mala za sebou už tri pôrody, ktoré boli veľmi komplikované a život ohrozujúce. Navyše jej bola diagnostikovaná predčasná menopauza. Preto sa rozhodla, že ďalšie dieťa už neprichádza do úvahy.

Ako sa Stephanie dozvedela, že čaká svoje štvrté dieťatko?

Stephanie pociťovala silné bolesti žalúdka, ktoré vystreľovali až do krížov. Myslela si, že príčinou sú žlčníkové kamene. Preto išla do nemocnice, kde však zistila, že je v 38. týždni tehotenstva a jej bolesti žalúdka boli v skutočnosti pôrodné bolesti. A tak Stephanie porodila zdravého chlapca bez akýchkoľvek komplikácii pri pôrode. Chlapcovi dala s manželom meno Shaun, ktorý má dnes už 7 rokov.

materstvo

Zdroj Freepik

Stephanie po pôrode svojho syna Shauna čelila odcudzovaniu od rodiny a svojho okolia. Ale ona to vnímala ako dar a veľké šťastie.

„Táto skúsenosť mi ukázala, že veci sa dejú presne tak, ako sa majú diať. Náš syn sa mal narodiť a niekto tam hore vedel, že do rizika ďalšieho plánovaného tehotenstva by sme nešli.  Všetko sa deje z nejakého dôvodu a my sme vďační za nášho Shauna, pre nás bude navždy zázrakom!“ – Stephanie

 

Zdroj článku: babble.com

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár