Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

2 akčné tipy na darčeky ku dňu matiek, ktoré potešia každú maminku

deň matiek

Už túto nedeľu oslavujú najvýnimočnejšie ženy našich životov, naše maminky. Inšpirujte sa našimi dvomi akčnými tipmi na darčeky ku dňu matiek.

Venujte vašej maminke čas len pre seba

Rola matky je nielen krásna, ale aj náročná. Každá maminka občas potrebuje ničím nerušený čas len pre seba, aby potom mohla byť opäť milujúcou mamou. Porcelánový hrnček Čas na seba ponúka každej maminke čas, kedy sa môže v pokoji usadiť do kresla alebo rovno na terasu, vypnúť všetky upozornenia a s nohami hore si užiť chvíľku len pre seba.

šálka čas na seba

zdroj: bellarose.sk

Porcelánový hrnček z autorskej kolekcie Bella Rose s milým slovenským nápisom Čas na seba pripomenie každej maminke, že chvíľky len pre ňu sú taktiež dôležité. Hravý font dopĺňa zlatý okraj, vďaka ktorému je zdobenie minimalistické, napriek tomu však elegantné a skvele dopĺňajúce akýkoľvek ďalší riad v zbierke. Kvalitné spracovanie porcelánu sa odráža v každom detaile, hrnček má silné steny a krásny tvar, ktorý dokonale padne do rúk. Hrnček tak bude robiť radosť svojej majiteľke deň čo deň po mnoho rokov bez toho, aby strácal na kvalite.

Doprajte čas len pre seba svojej maminke alebo si to doprajte sama sebe. Prečo by si maminky nemohli k svojmu dňu kúpiť samé sebe niečo, čo im bude robiť radosť?

žena pije čaj zo šálky

Zdroj: Freepik

Prečítajte si: 20 otázok o materstve s Denisou Gaľ

Darujte vašej maminke radosť

Dodajte svetu vašej maminky ešte viac farieb. Zasaďte pre ňu pestrofarebné semienkové bomby vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií a organických semien voľne rastúcich kvetov.

Zdroj: bellarose.sk

Kvetinová ilustrácia rozkvitla pod rukami portrétistky a ilustrátorky Anny Kocmanovej a svoj osobitý rukopis potom premietla v nápise moderná kaligrafka Zuzka Bartíková alias Flatwhite Lettering.

Darčekové balenie kvitnúcej radosti poteší každú maminku.

deň matiek

Zdroj: Freepik

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár