Začnite písať

PR ČLÁNKY

Ikonické modely obuvi NB 574, 327, 997 – prečo ich milujú milióny ľudí?

Osoba má na nohách sivé topánky New Balance 574

Dizajn, ktorý zaujme vaše okolie, bezkonkurenčné pohodlie a výnimočná odolnosť – to sú tenisky New Balance 997, 574 a 327. Nech sa rozhodnete pre akýkoľvek model, budete sa v ňom cítiť sebaisto a pohodlne – a to nielen pri zdolávaní mestskej džungle. Zistite, prečo by ste si mali kúpiť tieto ikonické dámske a pánske tenisky.

Dámske a pánske tenisky New Balance 574 sú streetwearovou ikonou s moderným nádychom

Mnohí používatelia na celom svete si obľúbili model New Balance 574 pre jeho bezkonkurenčný dizajn a ikonický tvar. Tieto topánky, napriek tomu, že od ich uvedenia na trh uplynulo už viac ako 35 rokov (stalo sa tak v roku 1988), naďalej inšpirujú pouličnú módu a vzbudzujú úžas u každého, kto ich uvidí.

Z čoho to vyplýva? Zo šikovnej kombinácie klasiky a moderny. Vďaka tomu sú topánky NB 574 vhodné pre každého milovníka štýlovej obuvi bez ohľadu na to, aké oblečenie má najradšej. Takéto štýlové dámske a pánske tenisky sú ideálne na každodenný mestský štýl, ale hodia sa aj na formálnejšie príležitosti, pri ktorých potrebujete ležérny outfit.

NB 574 sú športové, elegantné pánske a dámske tenisky, v ktorých sa budete cítiť pohodlne. Nezáleží na tom, či máte pred sebou cestu do práce alebo do školy, alebo ste si naplánovali niekoľkohodinovú túru v parku alebo v lese. O výnimočnom komforte pri chôdzi rozhoduje:

  • medzipodrážka ENCAP s ľahkou a mäkkou tlmiacou penou EVA – takže sa nemusíte obávať prudkého nárazu nohy o tvrdú zem;
  • podrážka s dezénom, ktorý zabezpečí potrebnú stabilitu počas pohybu;
  • semišový zvršok so sieťovinou, ktorý zabezpečuje účinné vetranie nohy počas horúcich dní.

 Pánske a dámske športové tenisky New Balance 574 sú vďaka svojmu jedinečnému dizajnu vynikajúcou voľbou. V tomto modeli nájdete všetko, čo si želáte od štýlovej a zároveň pohodlnej obuvi na rôzne príležitosti. Vyberte si topánky NB 574 a cíťte sa módne bez ohľadu na príležitosť.

Prečítajte si viac o ikonických modeloch New Balance 574, 327, 302 a 530.

Klasické dámske a pánske tenisky pre moderných ľudí – model New Balance 327

Dámske a pánske tenisky NB 327, rovnako ako model 574, sú oceňované po celom svete pre ich umné spojenie minulých a súčasných trendov. Sú ideálnou voľbou na voľný čas, či už milujete streetwearovú módu, alebo si vyberáte ležérny štýl. S výrazným odkazom na rad bežeckých topánok populárnych v 70. rokoch XX. storočia sa topánky New Balance 327 hodia aj k športovým outfitom, napríklad spolu s polokošeľou a športovými šortkami. Môžete si ich vziať so sebou na jogging, jazdu na bicykli alebo do na skatepark.

Červené tenisky New Balance 327

Tieto elegantné dámske a pánske tenisky vnesú do vášho obľúbeného vzhľadu závan čerstvého vzduchu a vy sa budete cítiť oldschoolovo. Zároveň vám poskytnú pohodlie, ktoré potrebujete každý deň, a vydržia mnoho sezón.

  • Obuv je ľahká, takže vám uľahčí aj niekoľkohodinovú turistiku v mestskej džungli alebo víkendové výlety mimo mesta.
  • Pena EVA účinne tlmí všetky nárazy. To je dôležité najmä pri prechádzaní nerovným, skalnatým terénom.
  • Podrážka s dezénom s výstupkami nielenže poskytuje ideálnu priľnavosť k povrchu, ale je aj mimoriadne odolná a oderu vzdorná. Umožní vám pohodlne sa pohybovať aj po nerovných cestách, napríklad na turistických chodníkoch.

Keď si obujete pánske alebo dámske tenisky NB 327, dávate najavo, že ste na vrchole módy. Odporúčame najmä obuv v sivej farbe, aby ste mohli s New Balance oslavovať Grey Day. Je to pocta histórii a dedičstvu značky, ktoré v 80. rokoch minulého storočia významne prispelo k jej úspechu. V 70. rokoch 20. storočia ako prvá ponúkla práve sivý zvršok obuvi, ktorý bolopakom dovtedy používanej čiernej a bielej obuvi a robustnejší v porovnaní s modelmi, ktoré v tom čase dominovali na trhu. Šedá farba je synonymom nezávislosti a sily, ktoré by vás v dnešnom mimoriadne dynamickom svete mali sprevádzať každý deň. S topánkami New Balance 327 je to možné.

Topánky New Balance 997 sú oceňované po celom svete pre svoju všestrannosť a štýl.

Začiatok 90. rokov 20. storočia priniesol ďalšiu revolúciu, pokiaľ ide o dámske a pánske tenisky. Značka New Balance vtedy predstavila model, ktorý, ako sa neskôr ukázalo, mal obrovský úspech. Dodnes inšpiruje módnych návrhárov, a to nielen venujúcich sa streetwearu.

Hovoríme o topánkach NB 997, ktoré teraz v osvieženej verzii potešia:

  • športovým vzhľadom, ktorý im dodáva dynamický charakter;
  • Vďaka farebnému zvršku New Balance 997 vyniknete a upútate pozornosť vždy, keď to budete potrebovať;
  • výrazným strih podrážky, vďaka ktorému sa budete pri pohybe cítiť nielen pohodlne, ale aj uvoľnene a budete nezávislí každý deň.

NB 997 je športová, elegantná obuv pre mužov a ženy. Ak si vytvárate kapsulový šatník, stojí za to sa nimi vybaviť. Obuv sa totiž hodí na rôzne príležitosti. Môže vás sprevádzať každý deň na podujatiach, napríklad vo firme, ako aj pri fyzických aktivitách.

New Balance 997 sú klasické pánske a dámske športové tenisky s moderným dizajnom, ktorá sú mimoriadne pohodlné na nosenie. To je dané tlmiacou penou, priedušnou sieťovinou na zvršku a gumovou podrážkou chrániacou chodidlo. Tento model bude skvelým doplnkom presne takého outfitu, aký oceníte – pohodlného, štýlového a funkčného.

Tenisky New Balance 997 v rôznych farbách

New Balance 574, 327, 997 – tieto modely už milujú milióny ľudí. Teraz je čas pre vás

Ak hľadáte módnu, pohodlnú a odolnú obuv, na trhu nenájdete lepšie možnosti. Modely New Balance 327, 574 a 997 sú pánske a dámske tenisky, ktoré zaujmú svojím nadčasovým dizajnom. Retro dizajn je umne doplnený modernými doplnkami, čo vytvára absolútne jedinečný štýl. Umožní vám zažiariť pred rodinou alebo priateľmi a ukázať, ako sa dajú súčasné trendy kombinovať s tým, čo sa nosilo pred desiatkami rokov.

S takouto obuvou už nebudete mať dilemu, aký model si v daný deň vybrať. Jednoducho siahnete po svojich obľúbených teniskách New Balance, obujete si ich na nohy, vyjdete z domu a… celý svet stojí pred vami. Pánske a dámske tenisky New Balance 997, 574 alebo 327 vám vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu, ako aj bezkonkurenčnému pohodliu a odolnosti pomôžu prežiť aj tie najdlhšie prechádzky, ukázať sa v módnom looku počas formálnejších príležitostí a dokonca sa postarať o zlepšenie vlastnej postavy pomocou fyzickej aktivity. Sú ideálnou voľbou, ak máte radi oblečenie, ktoré nikdy nevyjde z módy.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár