Začnite písať

AKČNÉ TIPY ČO HOVORIA ODBORNÍCI

Odborné poradne pre všetky akčné mamy

Pripravili sme pre vás poradne s odborníčkami v oblasti zdravia a komunikácie s deťmi. 

Naše poradne nájdete tu.

Opýtajte sa psychologičky

Mgr. Nikola De Almeida, školská psychologička

V našej poradni sa môžete pýtať školskej psychologičky Mgr. Nikoly De Almeida, ktorá istú dobu pôsobila v materskej, základnej a aj strednej škole. Pohltila ju práca s deťmi, kreatívnymi ľuďmi a snaží sa prostredníctvom sociálnych sietí prinášať informácie nielen zo sveta detí, ale aj zo sveta školstva, rodičom, kolegom a verejnosti. Zároveň vytvorila projekt @psychologickazoskoly.

Poradňu so psychologičkou nájdete tu

Prečítajte si náš rozhovor s Mgr. Nikolou De Almeida.

Opýtajte sa zdravotnej sestry

Mgr. Katarína Reptová, zdravotná sestra

V našej poradni sa môžete pýtať zdravotnej sestry Mgr. Kataríny Reptovej, ktorá je inštruktorka prvej pomoci so zameraním na bábätká a deti, autorka projektu Sestrička Online. Má viac ako 10 ročnú prax na Detskej jednotke intenzívnej starostlivosti v Bratislave a v Saudskej Arábii. Profesný život venovala najmä detičkám, pozná ich odlišnosti v anatómii, fyziológii, v psychike a vnímaní prítomnej choroby. Deti sú čarovné bytosti a sú jej srdcovka. Snaží sa prostredníctvom svojho profilu na sociálnych sieťach edukovať budúcich rodičov, rodičov, ale aj učiteľov či animátorov v oblasti prvej pomoci a v oblasti prevencie úrazov. Ako mama sa tiež stretáva s bežnými detskými chorobami a snaží sa ukázať rodičom, ako ich zvládnuť bez stresu, ako ich zvládnuť doma a ako rozpoznať komplikácie choroby a kedy je potrebné už vyhľadať lekársku pomoc.

Instagram @sestricka_online

Poradňu so zdravotnou sestrou Mgr. Katarínou Reptovou nájdete tu.

Opýtajte sa laktačnej konzultantky

Ing. Barbara Ištok, PhD., laktačná konzultantka

V našej poradni sa môžete pýtať laktačnej konzultantky Ing. Barbory Ištok, PhD., ktorá je mama dvoch detí a laktačná konzultantka. Certifikáty získala v slovenskom Inštitúte pre podporu dojčenia a českých inštitúciách Laktační liga a Přirozené kojení. Laktačné poradenstvo robí s maximálnym rešpektom k potrebám vás a vášho bábätka. Všetky informácie, ktoré sa od nej dozviete, sú založené na najmodernejších vedeckých poznatkoch.

Instagram @vasa_laktacna_konzultantka

Prečítajte si náš rozhovor s Ing. Barbarou Ištok, PhD.

Poradňu s laktačnou konzultantkou Ing. Barbarou Ištok, PhD. nájdete tu.

Opýtajte sa lektorky komunikácie

žena

Dagmar Cmorej, lektorka komunikácie

V našej poradni sa môžete pýtať lektorky komunikácie Dagmar Cmorej, ktorá je lektorka komunikácie podľa M.B. Rosenberga, autorka projektu Komunikácia srdcom a mama dvoch synov. Vďaka podcastu, blogu a online kurzom pomáha rodičom meniť ich staré a nefunkčné komunikačné vzorce a riešiť každodenné konflikty s ich deťmi s rešpektom a srdcom tak, aby každý dostal to, čo potrebuje.

Instagram @komunikacia_srdcom

Poradňu s lektorkou komunikácie nájdete tu

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár