Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Pozrite si prehľad tých najlepších júlových knižných noviniek

Hľadáte inšpirácie na letné čítanie? Pozrite si náš prehľad tých najlepších knižných noviniek z vydavateľstva Grada.

NOC V PARÍŽI

Ako dlho sa dá utekať pred láskou? 

kniha Noc v Paríži

Cat sa snaží vyhnúť láske, ako sa len dá. Objedná si zájazd autobusom do mesta lásky. S novými priateľkami spoznáva romantické uličky a kaviarne Paríža, a tiež jedlá a architektúru okolitých krajín. Kým Cat predstiera, že problémy mimo dovolenky neexistujú, v parížskej uličke na ňu čaká prekvapenie, o akom sa jej ani nesnívalo… Nájde Cat odvahu a vyjde láske v ústrety?

 

INTELIGENTNÝ INVESTOR

Najlepšia kniha o investovaní, ktorá kedy bola napísaná. 

Toto klasické dielo je najdôležitejšou knihou, ktorú kedy prečítate o tom, ako dosiahnuť svoje finančné ciele. Je plná múdrych rád a skúseností. Táto kniha je určená pre skutočných investorov, nie pre špekulantov! Predaných bolo už viac ako milión výtlačkov.

Prečítajte si: 5 akčných tipov na knihy pre školákov

kniha zo života bábok

 

ZO ŽIVOTA BÁBOK

Každá bábka si zaslúži šancu na život.

Victor žije v lesnom domčeku spolu so svojím nevlastným otcom Giom a dvoma robotickými priateľmi. Ich život by zdanlivo nemohol byť idylickejší, no žiadna idyla nemôže trvať večne. Keď sa na vrakovisku v lese nečakane objaví ešte stále živý android Hap všetko sa zmení.

 

MOŽNO ŤA RAZ STRETNEM

Dokážu prekročiť hranice dvoch rozdielnych svetov? 

kniha Možno ťa raz stretnem

 

Pre Izzy a Natea sú typické stretnutia v najnečakanejších chvíľach. Osud akoby stál proti nim a zdá sa, že načasovanie nikdy nie je správne. Lenže Izzy sa cíti pri Nateovi tak ako pri nikom inom. Pre Natea je Izzy to jediné dobré, čo ho v živote stretlo. O mnoho rokov neskôr v nich emóciami nabité stretnutie prebudí staré city. Nevypovedané slová a potláčané city vytvárajú medzi nimi čoraz väčšie napätie. Podarí sa im ovládnuť vzájomnú vášeň alebo sa zmení na tikajúcu bombu, ktorá zničí všetko naokolo?

 

 

 

PARTIČKA ZO STAJNE HVIEZDA

Hravé poníky, nečakané kamarátstva a záhada, v ktorej pôjde o život.

Po náhlom odchode mamy sa 11-ročná Summer s otcom presťahujú do iného mesta. V novej škole jej chýbajú starí kamaráti, až kým sa nedá do reči s Jessie, ktorá je rovnako zbláznená do koní ako ona. Spoločne sa vydajú do stajne Hviezda, kde ich okrem prvých jazdeckých skúseností čaká aj vyšetrovanie únosu fľakatosivej kobylky Luny… Podarí sa im ju zachrániť?


OPATROVATEĽSTVO – STAROSTLIVOSŤ O KLIENTA V DOMÁCOM PROSTREDÍ A V ZARIADENIACH

kniha opatrovateľstvo

Kniha ponúka pohľad na zhody aj odlišnosti pri opatrovaní v rodine aj v zariadeniach, s príkladmi z praxe a postupmi pre poskytovanie opatrovania. Je určená rodinám v situácii opatrovania člena domácnosti, opatrovateľom, ktorí vykonávajú denne svoje zamestnanie v  rodinách alebo v zariadení sociálnych služieb a študentom v príslušných odboroch.

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár