Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI PR ČLÁNKY

Praktické tipy, ako bezpečne cestovať s deťmi autom počas letných prázdnin

Letné prázdniny sú obdobie, kedy rodiny s deťmi vyrážajú na cesty za dobrodružstvom a oddychom. Ak plánujete tento rok cestovať na dovolenku autom, poradíme vám praktické tipy, ako zaručiť bezpečnosť vašich detí počas celej cesty. Pretože bezpečnosť detí je rozhodne hlavnou prioritou každého rodiča. 

Jednou z najlepších volieb, ako si byť istý, že je vaše dieťa počas celej jazdy autom v absolútnom bezpečí, je zvoliť správnu autosedačku, ktorá poskytne dieťaťu nielen maximálnu ochranu, ale aj pohodlie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pýtate sa však, ako vybrať tú správnu autosedačku pre vaše dieťa? Autosedačkou od Cybex určite neurobíte krok vedľa. Spoločnosť Cybex však ponúka veľké množstvo autosedačiek, preto ak sa v tom strácate, vhodnou voľbou môže byť nová autosedačka Anoris T2 i-Size, na ktorú sa spoločne pozrieme. Táto autosedačka predstavuje vrchol inovácií v oblasti detskej bezpečnosti a pohodlia.

Autosedačka Anoris T2 i-Size je najbezpečnejšia autosedačka v histórii.

cybex autosedačka

Zdroj: Cybex

CYBEX založil český podnikateľ Martin Poš, ktorý je lídrom v oblasti detskej bezpečnosti a dizajnu. Spoločnosť Cybex v roku 2021 predstavila prvú detskú autosedačku s integrovaným celotelovým airbagom, ktorá získala ocenenia v nezávislých testoch nemeckého autoklubu ADAC a organizácie Stiftung Warentest. Cybex je od roku 2005 synonymom pre bezpečnosť, inovácie a štýl v oblasti detského tovaru. Firma je držiteľom viac ako 500 ocenení za špičkovú bezpečnosť a dizajn. Nový model, Anoris T2 i-Size, ide ešte ďalej a poskytuje až o 50 % vyššiu bezpečnosť v prípade čelného nárazu v porovnaní s bežnými autosedačkami s päťbodovým pásovým systémom umiestneným po smeru jazdy.

Prečítajte si: Ako zabezpečiť pre vaše deti bezpečnú jazdu v aute?

Airbagová technológia pre najvyššiu ochranu

Anoris T2 i-Size je určená pre deti od 15 mesiacov do 7 rokov. V prípade čelného nárazu sa airbag nafúkne behom niekoľkých milisekúnd a vytvorí okolo airbagového pultu tvar písmena C, ktorý optimálne chráni hlavu a krk dieťaťa. Táto inovatívna technológia rovnomerne rozloží silu nárazu cez celé telo, čím zabezpečí, že dieťa zostane bezpečne na mieste.

Dlhšia doba použitia a maximálne pohodlie

Nová autosedačka Anoris T2 i-Size umožňuje prevážať deti až do 7 rokov v pozícii po smere jazdy, čo je o rok dlhšie ako pri staršom modeli. Táto predĺžená doba použitia zabezpečuje, že dieťa bude chránené ešte dlhšie a rodičia nebudú musieť tak často meniť autosedačky.

Cybex autosedačka

Zdroj: Cybex

Vedľa bezpečnosti sa Anoris T2 i-Size môže pochváliť aj vylepšeným ergonomickým dizajnom. Menší airbagový pult so systémom zabezpečenia One-Click na jedno zacvaknutie a distančná podložka zaručujú vyššiu úroveň pohodlia a jednoduchšie nastupovanie a vystupovanie dieťaťa.

Prečítajte si: Ako vybrať autosedačku pre batoľa?

Letné cestovanie s istotou

Pre rodičov, ktorí hľadajú bezpečnú a pohodlnú autosedačku pre svoje deti, je Anoris T2 i-Size ideálnou voľbou. Či už plánujete krátke výlety alebo dlhé cesty, s touto autosedačkou môžete byť pokojní, že vaše dieťa je chránené najmodernejšou technológiou. Vďaka správnej autosedačke si užite leto plné zážitkov s vedomím, že vaše dieťa je na cestách v bezpečí.

Pri výbere autosedačky pre vaše dieťa stavte na istotu a zvoľte CYBEX Anoris T2 i-Size – najbezpečnejšiu autosedačku v histórii, ktorá kombinuje inovatívnu technológiu s pohodlným a štýlovým dizajnom.

Prečo by mali autosedačku používať aj školáci?

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár