Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Minecraft ožíva: Veľké dobrodružstvo mieri do kín

Minecraft 2025

Minecraft, vydaný v roku 2011, sa stal neoddeliteľnou súčasťou herného sveta. S viac ako 300 miliónmi predaných kópií a 140 miliónmi aktívnych hráčov si vybudoval titul najpredávanejšej videohry všetkých čias. Jeho otvorený svet, kde hráči môžu tvoriť, budovať a bojovať, si získal obrovskú obľubu. Teraz sa tento fenomén dostáva aj na veľké plátno – film Minecraft vo filme príde do kín 3. apríla 2025.

Príbeh plný fantázie a odvahy

Warner Bros. nedávno predstavil prvé zábery z filmu, ktoré okamžite vzbudili záujem. Príbeh sleduje štyroch outsiderov, ktorí sú vtiahnutí do sveta Minecraftu cez tajomný portál. V Overworlde, kde je všetko kockované a predstavivosť nepozná hranice, musia postavy čeliť nebezpečenstvám a nájsť cestu domov. S nečakaným spojencom Stevom sa vydávajú na dobrodružstvo, ktoré ich preverí a odhalí ich skrytú kreativitu.

Hviezdne obsadenie sľubuje veľký zážitok

Vo filme sa predstavia Jason Momoa a Jack Black, doplnení talentovanými hercami ako Emma Myers, Danielle Brooks a Sebastián Eugene Hansen. V ďalších úlohách uvidíme aj Kate McKinnon a Jennifer Coolidge, ktoré sľubujú pridať do filmu potrebnú dávku humoru.

Nezmeškajte: Beetlejuice Beetlejuice sa vracia a rúca rekordy: V kinách od 5.septembra

Skúsený režisér za kormidlom

Režisérom filmu je Jared Hess, známy svojím jedinečným štýlom z filmov ako Napoleon Dynamite a Boží zápasník. Hessov prístup sľubuje, že Minecraft vo filme nebude len ďalšou videohernou adaptáciou, ale plnohodnotným dobrodružstvom s hlbokým príbehom.

Očakávania sú vysoké

Teaser ukazuje, že film zostane verný duchu pôvodnej hry, no prinesie aj nový a vzrušujúci príbeh. Fanúšikovia Minecraftu, ale aj tí, ktorí sa s hrou ešte nestretli, sa môžu tešiť na jedinečný filmový zážitok, ktorý ich prenesie do sveta neobmedzených možností.

 

Zdroj titulnej foto: Continental film

Zdroj článku: TS Continental film

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár