Začnite písať

INŠPIRÁCIE RODIČOVSTVO SÚŤAŽE

O „NAJKRAJŠÍ VÝROBOK OD MAMKY 2017“

co-dokaze-mama

Poznáte projekt pre akčné mamy: „Čo dokáže mama?“ Tento nápad zrealizovala jedna akčná mamička Andrea a za krátky čas obletel nielen Slovensko. Andrea zostavila návod pre mamy, ako svoju záľubu úspešne preklopiť do podnikania, aby sa po materskej už nemuseli vrátiť do práce, ale namiesto toho zarábali na svojej záľube z pohodlia domova a trávili hodnotný čas so svojimi deťmi.

Zdroj: Zdroj: Čo dokáže mama

Veľká súťaž o „Najkrajší výrobok od mamky 2017“.

Akčné ženy podporujú všetky akčné a inšpiratívne maminy, a preto by sme vám rady predstavili aj veľkú súťaž, do ktorej sa viete jednoducho zapojiť. Oficiálne tak môžete spraviť už dnes a výsledok sa bude slávnostne vyhlasovať 20. Decembra 2017.

Ako súťaž prebieha a pre koho je určená?

Platforma Čo dokáže mama v súčasnosti združuje okolo 28 tisíc mamičiek, ktoré tvoria, prezentujú a ponúkajú vlastnú tvorbu. Mamy toho dokážu veľa a zaslúžia si byť povšimnuté, povzbudené a odmenené. Vďaka podpore mediálnych partnerov, sponzorov a súhlasu úžasnej poroty spúšťajú už 3. ročník súťaže „o Najkrajší výrobok od mamky 2017“.

Zdroj: Čo dokáže mama

Ako sa do súťaže dá zapojiť?

Do súťaže sa môže zapojiť ľubovoľná mamina, ktorá fotku vlastného výrobku/tvorby s popisom pošle na email  do 7. Novembra 2017. Organizačný tím vyberie 60 výrobkov, ktoré spĺňajú podmienky a postúpi ich do verejného hlasovania od 13. Novembra 2017. Hlasovanie prebieha LIKE-ovaním výrobku, ktorý sa maminám a priateľom páči najviac a to do do 10. Decembra 2017, kedy do finále postúpi 10 výrobkov.

V čom je tretí ročník výnimočný?

Tento ročník je výnimočný aj kreatívnou porotou, ktorá pozostáva z inšpiratívnych žien ako Tinka Karmažín, Miriam Kalisová, Kristína Farkašová a Eva Tóth. Porota vyberie 3 víťazné výrobky a výsledky zverejní 20. Decembra 2017. Vďaka našim sponzorom máme v rukáve nádherné dary, luxusné wellness pobyty pre celú rodinu, vzdelávacie a sebarozvíjacie kurzy/programy, knihy, podporu pre naštartovanie podnikania ako aj mediálnu podporu partnerov,“ dodáva organizátorka Tami. Podrobné portfólio cien, partnerov a výrobkov postupujúcich do finále budú postupne uvádzať na funpage a rovnako na stránke súťaže. K mediálnym sponzorom sa pridávajú aj akčné ženy.

Zdroj: Zdroj: Čo dokáže mama

Veľmi by sme si priali, aby sa do súťaže zapojilo čo najviac mamičiek. Robíme to s láskou a vierou v podporu šikovnosti žien na materskej/rodičovskej „dovolenke“. Podporte nás a pripojte sa k nám. Viac informácii získate na oficiálnej stránke. 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár