Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Čo robíte v nedeľu? My budeme na Baby market Žilina, pridajte sa k nám!

www.akcnemamy.sk: baby market Zilina

Už túto nedeľu 24. marca sa môžete spolu s vašimi ratolesťami vyblázniť na Baby market Žilina. Stretnete inšpiratívne Slovenky, výborne si nakúpite a niečo nové sa aj naučíte. Čítajte ďalej, dozviete sa viac. 

Baby market Žilina bude už túto nedeľu prebiehať v žilinskom priestore Event House. Na jednom mieste spojí 32 obchodov kvalitného oblečenia, kozmetiky, hračiek a doplnkov pre deti a bábätká.

„Baby market je príležitosťou pre rodičov, ktorí chcú nakúpiť kvalitné veci pre svoje deti, ale nemajú priestor navštíviť obľúbené obchody samostatne. U nás ich nájdu na jednom mieste, môžu sa poradiť, overiť si kvalitu produktov alebo ich bezpečnosť,“ hovorí marketingová manažérka Zuzana Danechová.

Podujatie prinesie 24. marca tiež zaujímavé rozhovory, prednášky a workshopy. Pozrite si program:

Baša Števulová, Táňa Žideková a Janka Jánošíková o aktívnom živote

Bývalá snowboardistka Barbora Števulová porozpráva o tom, ako skončila s kariérou profesionálnej športovkyne a stala sa z nej mama na plný úväzok. Janka Kopačová Jánošíková z tímu Fitshaker prezradí, ako sa dá aj aktívny život trénerky aerobiku a jogy skĺbiť s materstvom a aké cviky sú dôležité aj počas tehotenstva a po pôrode. Súčasťou programu bude aj budúca mamina Tatiana Žideková, ktorá odhalí, ako jej tehotenstvo zmenilo každodenný život a či zasiahlo do jej športových aktivít.

Podpora lokálnych projektov zo Žiliny

Baby market Žilina podporí aj niekoľko lokálnych značiek. Na mieste nájdete žilinské obchody Bubliboom a Kindercentrum alebo detskú knihu plnú básničiek Zveroši, ktorá pochádza od Žilinčana, grafického dizajnéra, Petra Pyppa Dlhopolčeka a jeho manželky Lindy.

Tešiť sa môžete aj na značku Be Lenka, ktorú založila paralympionička Lenka Cenigová Gajarská. Po narodení troch detí sa začala venovať výrobe kvalitných šatiek, špeciálnych nosičov a barefoot obuvi. Ako správne nosiť deti predvedie aj na Baby markete v Žiline. Lenkin príbeh dokonca ocenil slovenský prezident, ktorý ju zaradil medzi 10 výnimočných žien zo Slovenska.

Dôraz sa kladie aj na ekológiu

Na prvom detskom markete v Žiline nájdu všetci rodičia aj kvalitné produkty, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu. Mamina Simona Jánošová predstaví ekologické plienky, ktoré sú šetrné nielen k detskej pokožke, ale aj planéte a Marianna Masaryková prinesie prírodné mydlá aj pre ekzematickú pokožku novorodencov. Sidumilu predstaví svoje hračky a slow fashion oblečenie z čisto prírodných materiálov a tešiť sa môžete aj na ekologické hračky z obnoviteľných zdrojov od Korkii alebo MojToj.  Samozrejmosťou Baby marketu bude aj separácia odpadu, ktorú organizátori zabezpečia spoločne so značkou Curaprox.

Všetky mamy sa môžu tešiť tiež na poradenstvo o kvalitnom jedálničku detí od Silvie Kuzmovej z Čo jedia zdravé deti, influencerku Lujzu Kobrtkovú či art directorku Niku Cabadajovú, ktorá porozpráva o rozvíjaní detskej kreativity.

Stráviť príjemný nedeľný deň môžete už 24. marca 2019 v žilinskom Event House. Všetky informácie o podujatí, kompletný program a zoznam predajcov nájdete na www.babymarketzilina.sk. Baby market Žilina je projektom občianskeho združenia Cultura, agentúry SpicyBrown a dizajnového priestoru Event House Žilina.

Zdroj foto a text: Karin Šandorová

Zanechaj nám svoj komentár