Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Novinka, vďaka ktorej budeme s vami každý deň

aplikácia pre akčné mamy

Náš portál vám prináša informácie zo sveta akčných mám a detí každý deň. Rovnako začíname pravidelne pridávať výzvy na testovanie, vďaka ktorým máte príležitosť zdarma skúšať rôzne produkty. Pripravujeme viaceré podujatia pre maminy, na ktorých by ste nemali chýbať.

To všetko vám teraz neunikne vďaka novinke, ktorú si stačí jednoducho zapnúť u nás na webe. Udrží vás v kontakte so svetom akčných mám práve vtedy, keď ste online.

Notifikácie

Možno ste zaznamenali, že na webových portáloch, ktoré majú obsah dopĺňaný na dennej báze, máte možnosť zaregistrovať sa na odber notifikácií. Majú ich všetky veľké weby (aktuality.sk, sme.sk, dennikn.sk…a iné). Mohlo by sa zdať, že ide o duplicitu s newslettrom. Ale nie je tomu tak. Výhodou notifikácií a dôvodom, prečo ich využívajú spravodajské weby, je fakt, že sa vám nový obsah z vášho obľúbeného magazínu zobrazí v čase, keď ste online a pracujete. Ide o decentnú informáciu v pravom dolnom rohu vašej obrazovky. Ak vás obsah zaujme, dostanete sa k požadovanému článku na jeden klik. Alebo, ak vás téma neosloví, tak po kliknutí na tlačítko zrušiť vám notifikácia takpovediac zmizne z dohľadu. Oproti mailu má notifikácia výhodu, že vám nespadne do spamu, prípadne vám nezanikne v množstve ďalších správ a ponúk. Príde – zaujme – prečítate – nezaujme – zahodíte…

O čom hovoríme?

V hornej časti obrazovky – ak ste na PC alebo notebooku – si môžete všimnúť takéto okno:

V pravej dolnej časti si môžete následne upravovať nastavenie:

Ak odsúhlasíte prijímanie notifikácií, budú sa vám zobrazovať už v spomínanom pravom dolnom rohu vášho počítača. Okno na prijímanie notifikácií na mobile sa zobrazuje v dolnej časti vášho mobilu. V prípade, ak disponujete Iphonom, tak na tomto type zariadenia možnosť notifikácií zatiaľ nie je k dispozícii. Ihneď ako pribudne, budeme vás informovať.

Tak čo, vyskúšate sa prihlásiť?

V prípade, ak sa vám tento systém avíz nebude páčiť, môžete ich kedykoľvek zrušiť. Zároveň sa budeme tešiť na vašu spätnú väzbu na náš obsah. Ak by ste sa k nám chceli akokoľvek pridať, napríklad pre nás niečo napísať, budeme sa veľmi tešiť. Stačí sa zaregistrovať. 

Želáme vám krásne leto, veľa inšpirácie a novej energie. 

Ďakujeme, že ste s nami! 

P.s: Notifikácie na web nám sprocesovala super akčná žena Martina Valachová, z agentúry JUICY.  Ešte ju nepoznáte? Spájame naše sily a poukazujeme spoločne s Maťkou a magazínom 40plus.sk na to, aká je diverzita v tíme dôležitá. Okrem iného spolu organizujeme už pravidelne aj networkingové podujatia v Bratislave a v Košiciach.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár