Začnite písať

TESTOVANIE ZDRAVIE

100 mamičiek testovalo osviežujúci nápoj na podporu dojčenia. Ako to dopadlo?

kojenie

Materské mlieko je pre našich drobcov tým najlepším, čo im môžeme ponúknuť. Pred mesiacom sme naše čitateľky vyzvali na testovanie osviežujúceho nápoja MULTI-MAM LACTAMAX, ktorý pomáha dojčiacim mamičkám pri nedostatočnej tvorbe mlieka. Testujúce mamičky sa s nami podelili o svoje skúsenosti. 

V testovaní si 100 našich čitateliek vyskúšalo účinky osviežujúceho nápoja LACTAMAX pre dojčiace mamičky. Okrem zaistenia väčšej tvorby mliečka nápoj pomáha znížiť pocit únavy a posilňuje imunitu. Pozrite sa, ako testovanie dopadlo!

Splnil produkt požadované účinky?

MULTIMAM

Hlavnou úlohou šumivých tabliet LACTAMAX je zvýšenie tvorby mlieka, no aj ďalšie spomínané benefity. Až 80 opýtaných mamičiek pri ich užívaní zaznamenalo pozitívne zmeny. Mamičky mali tiež v testovaní zhodnotiť, po akom čase sa prejavil pozitívny účinok nápojov. Viaceré pocítili zvýšenú tvorbu mliečka už po prvom dni užívania, u iných sa účinok prejavil najneskôr po štyroch až šiestich dňoch.

Čitateľky si pochvaľovali aj nárast energie. „Po troch až piatich dňoch som nebola unavená, nápoj ma nabil energiou a myslím si, že aj mliečka mám o niečo viac,“ zhodnotila mamička Michaela.

Pomáha MULTI-MAM s podporou laktácie?

Až 82 z 98 mamičiek pocítilo zvýšenie tvorby mlieka. Niektoré čitateľky uvádzajú aj jeho rovnomernejšiu tvorbu. „Moja trojmesačná malá, výlučne kojená papkáčka, sa začala tváriť po kojení výnimočne spokojne. Veľká spokojnosť aj s nástupom účinku,“ zhodnotila čitateľka Klára výsledky produktu.

MULTIMAM

Dokážu nápoje MULTI-MAM dodať energiu?

Starostlivosť o bábätko je niekedy unavujúca, preto majú produkty MULTI-MAM doplniť mamičkám aj chýbajúcu energiu. 84 z 98 mám zhodnotilo, že ich nápoj povzbudil. Miroslava, ktorej nápoj veľmi chutil, ho takmer vymenila za rannú kávu: „Už hneď po prvom drinku som cítila zvýšenie energie. Asi to bude aj prijatým množstvom cukru, ktorý nápoj obsahuje. Pila som ho ďalšie dni namiesto rannej kávy, účinkoval viac ako moja káva.“

MULTIMAM

Ako boli mamičky s produktom celkovo spokojné?

Ako poukazuje graf, väčšina mamičiek ohodnotila osviežujúci nápoj pozitívne. Len veľmi malá časť testujúcich žien pocítila slabé účinky. Na odpoveď, či by odporučili výživové doplnky MULTI-MAM aj ďalším mamičkám, odpovedalo 94 z 98 mamičiek pozitívne.

MULTIMAM

Ako mamičkám nápoje chutili?

Keďže ide o výživový doplnok, mnoho mamičiek určite zaujíma, ako tieto prípravky chutia. Kokteil aj šumivý nápoj sú vyrábané s osviežujúcou príchuťou. U každej z nás je vnímanie chute individuálne, avšak väčšinu z testujúcich žien chuť nápoja milo prekvapila. Vyberáme z vyjadrení čitateliek:

Klaudia: Chuť bola fantastická, najmä teraz na leto perfektne osviežujúca!

Barbora: Myslela som, že bude sladký, nakoľko šumivé nápoje vôbec nemusím. Milo ma prekvapil. Chutil dobre a nebol taký sladký, ako som myslela.

Natália: Ak by som ho riedila podľa návodu, bol by mi veľmi sladký. Ja som ho riedila do 650 ml, aby bol sladký podľa mojich predstáv. Príchuť je však veľmi príjemná a osviežujúca.

Lucia: Je pre mňa príliš sladký, nakoľko nepijem nič sladené. Ale chuť je inak príjemná.

Ľubka: Nápoj mal zaujímavú chuť a potešilo ma, že nebol veľmi presladený. Celkovo nemám v obľube šumivé a bublinkové nápoje, ale tie bublinky neboli až také silné, takže som bola v konečnom dôsledku spokojná.

https://www.instagram.com/p/BzY1W9bH6Rc/

Ako ukazuje ešte náš posledný graf, 82 z 98 žien bolo s nápojmi natoľko spokojných, že by boli ochotné kúpiť si ďalšie balenie.

MULTIMAM

Mamičky sa podelili aj o svoje odporúčania

V závere zhodnotenia testovania sme požiadali čitateľky, aby sa s nami podelili o svoje referencie. Zhrnuli v nich dojmy z užívania nápoja, ale aj odporúčania pre mamičky, ktoré váhajú nad ich vyskúšaním.

Michaela: Nápoj určite odporúčam. Nielenže obsahuje vitamíny, ktoré je potrebné doplniť pri dojčení, čím sa cíti mama lepšie, ale obsahuje aj výťažky z rastlín, ktoré podporujú tvorbu mliečka.

Simona: Určite stojí za vyskúšanie a je to lepšia alternatíva ako bylinné čaje, ktoré nemajú až tak dobrú chuť. Na letné obdobie je to osviežujúce a dodá to potrebnú energiu.

Jarmila: Myslím, že je to skvelý nápad. Pokiaľ viem, tak na podporu laktácie a celkovo na únavu mamičiek iný nápoj na trhu nie je. Len by som uvítala sladenie bez umelých náhrad, aj keď to asi pri šumivej verzii nie je možné. Ale mohol by byť napríklad aj v práškovej forme a zalievať sa vodou.

na zdravie

Janka: Nápoj LACTAMAX odporúčam všetkým vyťaženým maminkám, ktoré potrebujú rýchle osvieženie. Jeho príprava je skutočne jednoduchá, a tak si ho môže každá z nás vychutnať aj tesne pred dojčením, počas neho alebo kedykoľvek, keď dostane chuť na niečo výborné a zdravé zároveň. Nakoľko nás často trápi nedostatok mliečka, tento nápoj pri pravidelnom užívaní môže dopomôcť k zvýšeniu jeho tvorby. Zároveň s ním dbáme na svoj pitný režim. Skvelý je aj pocit mať chvíľočku pre seba, keď je nápoj pripravený a vy viete, že je to čas pre vás, podobne ako pri dobrej šálke kávy či čaju. 🙂 Nápoj teda odporúčam, podobne ako ostatné výrobky značky, ktoré mi najmä na začiatku dojčenia nesmierne pomohli zachrániť dojčenie. Ak by som to mala zhrnúť, povedala by som asi – skvelý, osviežujúci, jednoduchý, zdravý pomocník pre dojčiace maminky.

Klaudia: Mám pocit, akoby sa mi vďaka nápoju stabilizovala tvorba mlieka. Predtým, ako som ho začala piť, mala som mlieka buď príliš, alebo niekedy menej. Netvorilo sa podľa potreby malinkého, takže za mňa skvelý nápoj, ktorý nielenže úžasne chutí, ale naozaj účinkuje. Fantastický doplnok pri dojčení, v pití budem určite pokračovať a odporúčať ho ďalším maminkám.

Lucia: Produkt vrelo odporúčam všetkým dojčiacim mamičkám. Má primeraný pozitívny vplyv na laktaciu(žiadne nárazove naliatie prsníkov), a taktiež som pocítila zníženie únavy počas dňa.

Stanislava: Vitamíny určite odporúčam, aj keď nemám veľmi rada šumivé nápoje, tento bol naozaj veľmi príjemnej chuti. Dal sa vypiť aj na posedenie. Piť som ho začala v čase dosť veľkého stresu (keďže ako pravá akčná mama popri dieťati pracujem aj ako účtovníčka, bolo to obdobie kedy sa odovzdávali posledné daňové priznania), no napriek tomu som mala pocit, že mlieka mám oveľa viac. Synčekovi to myslím veľmi vyhovovalo, lebo práve sa mu derú von niektoré zúbky. No a bonus, v noci sa zobudil iba 1-krát.

Patrícia: Milé kojace maminky, niekedy to máme s kojením zložité – poklesne tvorba mlieka, bábo štrajkuje, sme unavené… Tento nápoj s vynikajúcou chuťou je jednoduchou cestou, ako si pomôcť. A cítiť sa fajn.

Pre väčšinu testujúcich mamičiek boli teda produkty MULTI-MAM LACTASHAKE a MULTI-MAM LACTAMAX veľkým prínosom. Jeho najväčšími benefitmi sú zvýšenie laktácie, príjemné osvieženie a dodanie potrebnej energie pri starostlivosti o dieťa.

Patríte aj vy medzi mamičky, ktoré majú občas ťažkosti s dojčením? Uvažujete nad vyskúšaním týchto nápojov? Veríme, že skúsenosti našich čitateliek budú pre vás pri rozhodovaní prospešné.

Ako vyzeralo testovanie v praxi? Pozrite si zopár príspevkov mamičiek:)

https://www.instagram.com/p/Bz509fxo8VB/

https://www.instagram.com/p/BzaUOXFISR0/

https://www.instagram.com/p/Bza3GfMoSmL/

Foto na titulke: iStock.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár