Začnite písať

ZDRAVIE

5 dôvodov prečo – zabudnúť na fitko a – cvičiť DOMA

cvičenie doma

Všetci vieme, že vďaka cvičeniu budeme krajší, zdravší, štíhlejší, budeme mať viac energie a prežívať menej stresu. Tak prečo je pre nás také ťažké chodiť pravidelne cvičiť? Pretože aj pri cvičení sa potrebujeme cítiť príjemne a mať svoj komfort, čo je vo fitku nepredstaviteľné. Dôvodov, prečo sa ale fitness centru vyhýbame je samozrejme viac a my sa na 5 z nich teraz pozrieme.

1. Nezáleží na tom, čo máte oblečené

Ak chcete schudnúť, musíte preto aj niečo urobiť. Vyskúšajte tabletky na chudnutie, ktoré majú svoj účinok a nezaťažia váš organizmus ani žalúdok. Okrem toho sa však musíte trochu aj hýbať. NEzabúdajte tiež na to, že žiaden doplnok stravy vám nenahradí zdravú a pestrú stravu. 

Doma môžete cvičiť hodi aj v pyžame. Nikto sa nebude pozerať akú máte značku legín, športovej podprsenky či trička. Doma sa môžete pri cvičení naozaj uvoľniť. Ani to nie je ale všetko.

2. Môžete cvičiť s mastnými vlasmi a kruhmi pod očami

Áno, všetci sa ideme do fitka spotiť, ALE stále sme na verejnosti, takže je pre nás, nielen ako ženy,  prirodzené, že chceme vyzerať reprezentatívne. Pri cvičení doma nezáleží na tom, či sa nám práve na čele vyhodila odporná vyrážka, alebo sa dá na našich vlasoch vyprážať. 

Čítajte aj: Ako sa z jednej mamy Mama vo forme stala

3. Nikto sa na vás nepozerá a neposudzuje

Hanbíte sa za svoju postavu? Aj napriek tomu, že sa do fitka chodí cvičiť práve na to, aby človek SCHUDOL, mnohokrát sa nevyhnete škaredým pohľadom. To vás však nemusí odradiť. Doma sa “hanbiť” za spôsob cvičenia a nepríjemné pózy nemusíte. Nikto sa na vás nebude pozerať a posudzovať pár kíl navyše.

4. Pri cvičení môžete vyzerať smiešne

Poznáte to. Doma ste si dali chutné smoothie alebo užili Chlorellu s tým, že prídete na zumbu alebo iné skupinové cvičenia, kde to všetkým ide a vy si pripadáte ako najväčšie motovidlo skupiny. Doma si základné cviky osvojujete bez nepríjemných pohľadov, pričom si môžete konkrétny štýl cvičenia spríjemniť vlastnou obľúbenou hudbou.

5. Nemusíte sa báť, že zem, podložka, či cvičebné náradie sú plné cudzích baktérií

Ani si neviete predstaviť koľko baktérií sa okolo vás pohybuje a vo fitku, kde je koncentrácia cudzích ľudí ešte väčšia, to platí dvojnásobne. Áno, mali by sa po každom cvičení použiť dezinfekčné prostriedky. Ale, kto to kontroluje? Doma to máte vyriešené! Takže teraz si urobte plán cvičenia, pripravte lacné tonery v tlačiarni na tlač a spracujte zdravý jedálniček, ktorý vám v domácom cvičení a chudnutí pomôže tiež. Čo je vytlačené, to je zvizualizované a skôr sa vám podarí naplniť vaše ciele:)

Snažte sa byť v snahe cvičiť doma aj vytrvalé! Inak to nemá zmysel. Uvedomte si, že: 

„Jediný dôvod, prečo v živote nemáme to, čo chceme, je, že si vytvárame dôvody, prečo to nemôžeme mať.“ 

(Anthony Robbins)

Cvičiť spoločne budeme aj na našom evente v Košiciach, už 26. októbra. Vstupenky nájdete priamo tu. 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár