Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Ako správne vychovať svoje deti? Pozývame vás na prednášku!

Odvážne, samostatné a šťastné deti, ktoré sa namiesto vysedávania s tabletom preháňajú v prírode. Zoznámte sa s princípmi, ktoré vám pomôžu hľadať stratené detské šťastie! Naučte svoje deti, aj seba ako rodiča, prežiť v modernej dobe.

Poznáte knihu Klub nerozbitných detí od Slávky Kubíkovej? Rozoberá v nej zaujímavé aspekty výchovy. A práve táto autorka a mamina nám naživo prezradí kľúčové veci, ktoré vyplývajú zo štúdií expertov v medicínskej a psychologickej oblasti. Osvojte si princípy výchovy, s ktorými budete so svojimi deťmi parádny tím a zúčastnite sa prednášky Ako vychovať „nerozbitné deti“ v 21. storočí.

Slávka Kubíková

Slávka Kubíková bude pútavo rozprávať o tom:

– prečo je dôležité, aby sme vychovávali nerozbitné deti
– aké sú tri typické chyby moderného rodičovstva a ako sa im vyhnúť
– čo dať deťom, ak chceme pre ne len to najlepšie
– prečo si dať pozor na displeje, a ako bezpečne previesť deti digitálnym svetom

Čo vieme o Slávke Kubíkovej?

Pôsobila v biznise, aj v médiách. Vie spraviť finančnú analýzu, no miluje tiež poéziu slov, tónov a farieb. Keď sa stala rodičom, tieto jej dve stránky sa prepojili v písaní o výchovných a rodinných témach. Začala hlbšie študovať otázky detskej psychológie a výchovnú literatúru.
O tom, na čo som prišla, najprv publikovala články a neskôr to najdôležitejšie spísala do knihy Klub nerozbitných detí, ktorá sa stala bestsellerom. Momentálne pripravuje knihu s pracovným názvom Krotitelia displejov.

Podujatie sa koná v utorok 8. októbra 2019 v bratislavskom V-klube.
Začiatok je o 18:00 hod.
Lístky si môžete zakúpiť tu.

Zanechaj nám svoj komentár