Začnite písať

Uncategorized

Jeseň prichádza už aj na Burzoblšák

Prvá októbrová sobota bude patriť už tradične Burzoblšáku. S prvými chladnejšími jesennými dňami prichádza aj potreba nových kúskov do šatníkov. Myslite ekologicky a namiesto nových kolekcií v obchodných centrách si príďte uloviť pekné a originálne kúsky z druhej ruky.

Hrubšie svetre, kabáty, bundy ale aj kopu ďalšieho oblečenia ponúknu v sobotu predajcovia. Okrem oblečenia na Burzoblšáku nájdete aj množstvo kreatívnych výrobkov, prírodnú domácu kozmetiku, rastlinky a dekorácie do domácnosti. Budete si môcť povyberať so zbierky platní domácich aj zahraničných interpretov. Okrem dámskeho oblečenia bude v ponuke aj množstvo pánskych a detských
vecí, takže určite nenechávajte partnerov a deti doma.

Čo je nachystané pre deti?

Okrem nákupov si vaše ratolesti prídu na svoje aj v rámci programu. Tvorivé dielne,
maľovanie na tvár a skákací hrad budú k dispozícii počas Burzoblšáku od 9:00 do 13:00 hod. O 11:00 hod. bude pre deti pripravené aj divadelné predstavenie. To všetko aj vďaka finančnej podpore z grantu MČ Ružinov.
V zóne s občerstvením vám ponúkneme kávu, čaj či chutné limonády a výborné koláčiky.
Nebudú chýbať ani domáce produkty od sirupov cez džemy až po pečené čaje ale aj slané pochutiny.

Prečítajte si aj o podujatí Dizajn market

Nakupujte a pomáhajte

Burzoblšák pokračuje v zbierke oblečenia ale aj v peňažnej zbierke pre útulky. Takýmto spôsobom za posledné dva roky vyzbieral na pomoc zvieratám v útulkoch už viac ako 1200 € a za všetky predošlé Burzoblšáky sme ľudom v núdzi venovali viac ako 15 ton oblečenia.
Rovnako ako ostatné roky, celý zisk z produktov s logom Burzoblšáku bude venovaný útulku pre zvieratá. Tentokrát podporuje Burzoblšák útulok v Skalici.

Prvá sobota v mesiaci

Všetky Burzoblšáky v prebiehajúcej sezóne vychádzajú na prvú sobotu v mesiaci. Výnimkou bude len každoročne výnimočný januárový Burzoblšák, kedy toto podujatie prislúcha až druhej sobote v mesiaci kvôli najkrajším sviatkom v roku. Ak sa v deň naplánovaného Burzoblšáku budú konať voľby, podujatie sa presunie na inú sobotu. Avšak, o každej zmene vás so 100 % určitosťou budú organizátori včas informovať. Preto je dôležité, aby ste neustále sledovali aktuálne informácie na facebookovej stránke Burzoblšák.

Pre všetkých, ktorí sa opäť alebo len po prvýkrát chystajú na Burzoblšák – trh, organizátori sa na vás tešia už 5. októbra 2019 v tradičnom čase od 8.00-14.00 hod. na Drieňovej 16 v Bratislave!
Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/1341938635959276/
Rezervácie miest na: www.burzoblsak.sk/registracia

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár