Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Tipy na originálne darčeky pre deti na rozvoj zručností

Blížia sa Vianoce, už máte všetky darčeky nakúpené? Ak nechcete darovať svojim deťom stále to isté a chcete vsadiť na originalitu a kvalitu, pozrite si naše tipy. Vyberte si hračky, ktoré podporujú rozvoj motoriky, alebo štýlové oblečenie pre svoje deti. Stojí za nimi slovenská tvorba.

Tričko s omaľovánkou

Tri muchy jednou ranou! Tričko a omaľovánka v jednom + sada farebných fixiek na vymaľovanie od FaxCopy. Detské vyfarbovacie tričko strednej gramáže s motívom omaľovánky. Môžete si vybrať z viacerých motívov. Nechajte svojmu dieťaťu vytvoriť si vlastný originál.

Jedinečnosť trička spočíva vo finálnej silikónovej úprave, vďaka ktorej má toto tričko množstvo benefitov, napríklad mäkkosť, vyššia pružnosť či odolnosť voči žmolkovaniu.

Knižka podľa vlastného výberu obrázkov!

Vychovajte si zo svojho drobca nadšeného čitateľa už odmalička. Písmenká mu ešte nič nehovoria, ale uvidíte, koľko času strávi „čítaním“ týchto veselých obrázkov! Mäkká látková knižka s obrázkami domácich zvieratiek je ako stvorená do detských ručičiek. Môžu ju listovať koľko len chcú – spredu aj zozadu. Z každej strany na nich vykukne nový obrázok.

Môžete si navoliť aj sériu obrázkov a vlastnú látku na pozadí. Za výrobkami stojí značka Edulik.

Edukatívna hračka z korku

Pomôcka na stolovanie s menom dieťaťa z webu Korkii. Edukačná podložka je vynikajúci prostriedok, ako dieťatko naučiť správne stolovať. Kde sa správne umiestni príbor, tanier a pohár. Je mäkká, nekĺže, vyrobená z prírodného korkového materiálu, maľovaná netoxickými farbami. Do poznámky vpíšete meno dieťaťa a dostanete praktický personalizovaný darček.

Podložka je vyrobená z korkového pláta o hrúbke 5 mm, rozmer podložky je 36,5 x 29,5 cm.

Zladené oblečenie pre mamu a syna

Značka Ladíme spája mamu a dieťa aj oblečením! Pozrite si tvorbu šikovnej Miriam Hierweg, ktorá je mamou skoro 2 ročného synčeka. Keď v minulosti hľadala pekné, pohodlné a hlavne zladené outfity pre seba a svojho syna, bolo veľmi málo možností nakombinovať veci. Pre mamy a dievčatká je toho veľa, ale pre mamu a syna toho veľa na trhu nebolo. Preto sa pustila do šitia vlastných vecí.

 

 

Plyšový dráčik

Mojkáčik Dráčik SCRAPY patrí detičkám do postieľky už od narodenia ako kamarát na spanie. Vyrobený z jemného mikroplyšu, doplnený farebnými scrapmi zo šatiek na nosenie detičiek. Krídla sú šuštiace, v hlavičke je rolnička a okrem toho, hlavička aj píska. Na krku visí drevený krúžok.

Michaela Šofová šije aj na želanie zákazníka a farebnú kombináciu dohodne vopred. Cena dráčika je 25€ a je možné ho kúpiť na jej stránke Mishka for You na Facebooku alebo cez obchod v Čo dokáže mama.

Sukňa, ktorá mení farby!

Kúzelné sukničky síce nie sú hračky, ale malé slečny sú z nich nadšené. Sukne sú v interiéri bielo-čierne, ale akonáhle sa dostanú na slnko, tak sa pestro zafarbia.
Ivana Gerliczy, ktorá stojí za značkou GIWI, zo zvedavosti kúpila látku v obchode, a keď z nej ušila sukňu pre dcérku, tá z nej bola taká nadšená, že sa rozhodla podeliť sa o svoj nápad aj s inými. Jej obchod so sukňamiI nájdete tu.
Tagy

Zanechaj nám svoj komentár