Začnite písať

Uncategorized

Víťazky súťaže Čo dokáže mama vynikajú v maľbe, šití a kreativite

Najväčšia súťaž pre mamičky, ktoré tvoria, prilákala mnoho talentovaných žien. Do súťaže sa prihlásilo 170 ručne tvorených výrobkov slovenských mamičiek.

Každý výrobok vynikal originalitou a precíznosťou spracovania a má za sebou silný príbeh, ktorý odzrkadľuje výnimočnosť samotnej autorky, húževnatú prácu, silného ducha a schopnosť isť za svojimi snami.

Mnohé mamy boli inšpirované slovenskou ľudovou tvorbou, klasickými remeslami, či priniesli unikátny nápad. Ako ženy – matky ukázali, že aj popri rodine, výchove detí, si dokážu mamy nájsť čas na krásne výrobky. Pretože tvorenie pozdvihuje ducha, naše rodiny a našu spoločnosť.

Viac o súťaži si môžete prečítať tu

Hlavným cieľom súťaže bola podpora tvorivosti slovenských mamičiek, oživenie slovenského remesla, podpora podnikania žien na Slovensku, prostredníctvom vzdelávania jednoduchšie zaradenie na trh práce po ukončení materskej/rodičovskej dovolenky, osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska.

S radosťou Vám predstavujeme víťazné výrobky v súťaži O najkrajší výrobok od mamky 2019, ktoré bolo vyhlásené deň pred Vianocmi, 23. decembra:

1. miesto
Elena Varšaviková
Výrobok: Maľba Súčasná minulosť

2. miesto
Marcela Novysedláková
Výrobok: Čarovný kufrík plný roztomilých myšiek

3. miesto
Lýdia Maďarová
Výrobok: Svadobné šaty

Cena hlavného mediálneho partnera – Cena Dobrých novín
Lucia Pereszlenyiova
Výrobok: Osobný blog , Vlastná značka vína a pohárov Mama potrebuje víno

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár