Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Konferencia Mamy v pohode zavíta okrem Bratislavy aj do Košíc a do Žiliny

Obľúbená konferencia Mamy v pohode sa po úspešnom absolvovaní v Bratislave presunie aj do Košíc a do Žiliny. Na čo sa môžeme tešiť?

“Keď ste matkou, vo svojich myšlienkach nikdy nie ste naozaj samé. Matka musí vždy premýšľať dvakrát, raz za seba a raz za svoje dieťa”
Tento výrok povedala slávna talianska herečka Sophia Loren. Dopĺňa ju ďalšia silná žena, kráľovná Alžbeta II : “Materstvo je tá najlepšia práca na svete.”
My môžeme len súhlasiť…

V poradí tretí ročník konferencie Mamy v pohode sa po úspešnom podujatí v Bratislave presúva aj do Košíc a do Žiliny, aby si aj mamičky, aktívne ženy, či budúce matky z týchto lokalít prišli na svoje. Podnet prišiel práve od žien z ostatných častí Slovenska a výzva bola prijatá. Pod drobnohľadom organizátoriek z agentúry Divino sa už niečo veľké chystá. Tešíte
sa?

Prečítajte si aj článok Šesť jednoduchých hier pre deti

Zaujíma vás výchova, stravovanie či biznis matiek? Konferencia Mamy v pohode je to správne miesto. Prinesieme mnoho tém, o ktorých by ste chceli vedieť viac – tradičné i kontroverzné a z rôznych pohľadov. A tiež skúsenosti matiek, ktoré si užívajú materstvo po svojom. Podujatie Mamy v pohode je plné zážitkov a inšpiratívnych žien, dobrých rád a tipov.

Známe sú termíny:
Mamy v pohode Bratislava – 8.2.2020
Mamy v pohode Žilina – 7.3.2020
Mamy v pohode Košice – 21.3.2020

Spolu s nadšenými spíkerkami vznikajú konferencie, kde si všetky v jeden deň povieme, ako byť “Mamou v pohode”.
Poďte do toho s nami! Predaj vstupeniek je už v plnom prúde!
Bližšie informácie a predpredaj vstupeniek na všetky podujatia nájdete na
www.mamyvpohode.sk

Konferenciu podporila spoločnosť Slovak Business Agency, ktorá venovala lístky pre mamičky, ktoré by sa chceli zúčastniť. Súťažiť môžete na našom Facebooku.

Stránku budeme postupne aktualizovať a dopĺňať o program a hostí, ktorých na konferencii budete mať možnosť stretnúť. Tešíme sa na všetky skvelé mamy, budúce mamy a vôbec všetky ženy v pohode!

Nezabudlo sa ani na najmenších. Detičky si prídu na svoje v zábavnej detskej zóne, pripravujú sa aj rôzne sprievodné akcie o ktorých vás budeme priebežne informovať.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár