Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Mamičky, dostaňte sa do formy s morským kolagénom

Nielen tehotenstvo a pôrod, ale aj nedostatok spánku a dojčenie dajú ženskému telu poriadne zabrať. Ak sa chcete po pôrode čím skôr dostať do formy, pomôžte svojmu telu kolagénom.

O účinkoch kolagénu na ľudské telo je popísaných mnoho článkov najlepšie je vyskúšať ho na vlastnej koži. Práve na koži, vlasoch a nechtoch totiž pocítite jeho pozitívne účinky najviac. Určite odporúčame sledovať aj mamičky, ktoré už majú s kolagénom pozitívne recenzie.

Taký je aj príbeh Lucie (37), ktorá si počas tehotenstva prešla neľahkou cestou.

„Pri druhom tehotenstve mi totižto hrozila ruptúra maternice a lekári mi neodporúčali mať ďalšie dieťa. Pri nečakanom a neplánovanom treťom tehotenstve moji lekári zvažovali všetky možnosti, keďže boli známe zdravotné riziká. Po porade s gynekológom som začala kolagén užívať počas tehotenstva,“ rozhovorila sa dnes už šťastná mama troch detí.

„Moja rekonvalescencia po tretej sekcii bola oproti prvým dvom oveľa jednoduchšia. Ja som sa dokázala úplne s prehľadom postaviť na nohy na druhý deň, doma som bola schopná fungovať normálne a nemala som taký problém so zubami, vlasmi, nechtami ani celkovým hojením rán,“ dodáva Lucka.

Malý zázrak?

„Keď som zostala tretíkrát tehotná, tak som sa kvôli môjmu zdravotnému stavu naozaj zľakla, keďže ruptúra maternice je život ohrozujúci stav. Radila som sa s lekármi, či by mi mohol kolagén pomôcť, no skôr boli skeptickí. Ja som si to však naštudovala aj pozerala rôzne štúdie.

Hovorila som si, že kolagén je bielkovina, ktorá je tele vo veľkom množstve a je to súčasťou hladkého svalstva, šliach, tkanív, kože a že to predsa musí pomôcť, keď telo nie je schopné sa regenerovať samo po takej námahe. Preto som sa rozhodla to vyskúšať. Celé tehotenstvo som kolagén užívala v bežných dávkach a posledný trimester aj vo zvýšených dávkach. A dopadlo to nad očakávania. Výsledky boli ohromujúce. Po tretej sekcii doktorka zhodnotila, že tam nebol ani náznak nejakého poškodenia.“

A aký kolagén vlastne užívala?

„Pre Inca Collagen som rozhodla práve preto, že som bola presvedčená o jeho kvalite. Záležalo mi na tom, z akých zdrojov je získavaný a kde sa vyrába. Je to český produkt, je overený a certifikovaný.

Tento kolagénový doplnok stravy je trojzložkový a čo je dôležité, obsahuje živý kolagén. Je teda dobre vstrebateľný aj dostupný pre organizmus a telo ho považuje za vlastný. To sú hlavné body, na základe ktorých považujem Inca Collagen za najlepší kolagén a pre ženy najvhodnejší.“

Inca Collagen je aj tip akčných žien

S Inca Collagenom spolupracujeme už dlhé roky a môžeme potvrdiť, že naozaj funguje. zakladateľka značky Inca Collagen, pani Romana Ljubasová niekoľkokrát vystúpila na našej akcii Večer akčných žien, kde predstavila svoj príbeh.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár