Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Aké zručnosti by dieťa malo ovládať?

Na tieto a mnoho iných otázok vám odpovie priamo na konferencii Ohýbaj ma mamko Ľubica Noščáková a ďalší odborníci, ktorí prijali pozvanie na konferenciu.

Ohýbaj ma, mamko

Na celodennej konferencii odznejú odborné témy, rady a bude aj dostatočný priestor na diskusiu a otázky zúčastnených. Po konferencii čaká na záujemcov autogramiáda Jiřího Haldu, ktorý je spoluautorom knihy Jsi tam, brácho? Cieľom eventu Ohýbaj ma, mamko je nájsť spoločné pohľady všetkých, ktorí sa spolupodieľajú na výchove a formovaní osobnosti dieťaťa, teda rodičov, učiteľov aj vychovávateľov. Garanciou odbornosti sú renomovaní spíkri zo Slovenska a z Česka. Konferencia sa uskutoční 14. marca 2020 v priestoroch Team up v Bratislave, vstupenky sú v predaji online.

Konferencia Ohýbaj ma, mamko sa zameriava na predškôlkarov a predškolákov

Informácie o konferencii OHÝBAJ MA, MAMKO nájdete na webovej stránke www.ohybajmamamko.sk, facebookovom profile asrowsk a instagramovom účte asrow_oz.

Aké zručnosti by dieťa malo ovládať?

Jednou zo spíkeriek bude aj výnimočná a inšpiratívna žena – Ľubica Noščáková. Je to učiteľka, ktorá rada učí. Matka, ktorá objavuje svet spolu s deťmi. Je mamou 15-ročnej Hany a 14-ročnej Júlie. V roli mamy sa však denne ocitá aj pre iné deti, rovnako, ako sa často ocitá v roli žiaka, zatiaľ čo sa učí od detí, či manžela.

Pedagogička PaedDr. Ľubica Noščáková má bohaté skúsenosti s výučbou na prvom stupni základnej školy, ako aj s prijímaním detí do prvého ročníka, ktorých absolvovala už 25. Vďaka netradičným spôsobom v prístupe k deťom a spolupráci s rodičmi nad rámec bežného štandardu získala ocenenie TOP 10 Učiteľ Slovenska 2018.

Vo svojej prvej prednáške bude hovoriť o zručnostiach, ktoré musí dieťa ovládať, čo musí vedieť a aké správanie sa od neho v škole očakáva. Druhý vstup sa bude týkať testu 8 inteligencií podľa Gardnera, na ktorom vysvetlí, aké rôzne štýly, spôsoby a formy učenia môžu deťom vyhovovať.

Pridáte sa? My tam budeme.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár