Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Ako na plánovanie bábätka?

tehotenstvo

V súčasnosti sa často stretávame s ilúziou kontroly nad mnohými vecami. Dokážeme rôzne veci naprogramovať, napríklad si dokážeme nastaviť automatické vypnutie televízie alebo nastavíme náš kávovar, aby nás ráno čakala teplá káva keď vstaneme z postele.

V poslednej dobe majú ľudia pocit, že na všetko existuje nejaký ovládač. Bohužiaľ mnoho vecí týmto spôsobom nefunguje a plánovanie bábätka je jedno z nich. Možno ste sa rozhodli s bábätkom ešte istý čas počkať a možno sa snažíte, no zakaždým prichádza sklamanie.

Pre každú ženu je tehotenstvo a materstvo tým najkrajším darom v živote, avšak s príjemným prichádzajú i povinnosti, no pre matku z väčšej časti príjemné. Práve preto by ste sa mali predtým ako sa rozhodnete pre tento dôležitý krok vo vašom živote starostlivo pripraviť a prispôsobiť tomu celý svoj život.

V tomto vám môžu výrazne pomôcť tehotenské a ovulačné testy Woman secret.

Tehotenské testy Woman secret

Tehotenské testy Woman secret sú určené k rýchlemu a spoľahlivému zisteniu včasného tehotenstva. Testy je možné vďaka vysokej citlivosti 10mlU/ml použiť kedykoľvek v priebehu 24 hodín, tzn. že nemusíte použiť ranný moč.

Ovulačné testy Woman secret

Túžite po dieťatku? Ak áno je dobré, aby ste poznali svoje plodné dni. Ovulačné testy Woman secret sú dobrým pomocníkom pre páry, ktoré sa pokúšajú otehotnieť. Pomocou týchto testov môžete určiť s 99,5% presnosťou vaše najplodnejšie dni v mesiaci.

Test na určenie pohlavia dieťaťa Woman secret Girl or Boy

Ste tehotná a chceli by ste rýchlo vedieť pohlavie Vášho dieťatka? Je tu pre Vás nový, jednokrokový test na určenie pohlavia dieťaťa Woman secret Girl or Boy. Test je určený na použitie po ukončenom 10. týždni tehotenstva.

Všetky testy nájdete na stránke www.womansecret.sk

Tagy
Ďalší článok

Zanechaj nám svoj komentár