Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Mamy radia mamám – zahrajte sa spolu s deťmi! Využite pri tom kreatívne hry

Ak poznáte portál Čo dokáže mama, pravdepodobne si viete predstaviť, aké množstvo mamičiek si denne radí a zapája do rôznych aktivít. Jednou z nich je aj eshop, kde ponúkajú svoje krásne handmade výrobky a služby. 

Vybrali sme pre vás 5 tipov na spoločné hranie. Pri každej hre je aj priamy prelink na konkrétny obchodík danej mamičky. Inšpirujte sa a pridajte nám ďalšie tipy na spoločný čas.

Náučný box plný nápadov

Krabička plná nápadov a rôznych úloh pre deti. Ak chcete svojim deťom darovať niečo náučné a pritom hravé, tento box je na to stvorený. Každá krabička obsahuje 1. anglickú abecedu 2. slovenskú abecedu 3. kartičky s geometrickými tvarmi 4. priraďovacie kartičky s povolaním 5. počty – príklady na mínus a plus 6. čísla 1 až 10 7. farby – anglicky a slovensky 8. náučné plagátiky – čísla a abeceda. K tomuto boxu je aj vrecúško, kde si môžete kartičky pri cestovaní uložiť.

Raňajky z filcu pre malých kuchárov

Čo tak spraviť si simuláciu raňajok z veľmi lákavých imitácií z filcu? Raňajková sada stvárňuje jedlo do kuchynky pre malú kuchárku. Sada je 100% ručne šitá, obsahuje: 2x chlebík, vajíčko, paradajka, šalát, syr, 2 cibuľové krúžky, uhorka, plátok šunky, plátok slaninky.

Drevené eko pexeso precvičuje pamäť

Pexeso vyrobené z dreva s atestom na bezpečnosť. Určená pre malých aj veľkých! Precvičte si pamäť a postreh s krásnymi ilustráciami. Drevené pexeso obsahuje 52 ks drevených krúžkov (26 párov) = priemer krúžku 5 cm.

PEXESO je abeceda, ktorá sa dá prišívať, obsahuje 52 ks (26 párov) a šnúrky na prišívanie a skladanie slov.
Komplexná hra – viac možností využitia, ako pexeso, kde sa hľadajú 2 rozdielne obrázky = písmenko a k nemu obrázok, učenie sa písmen ABECEDY, priraďovanie písmena k obrázku, prišívanie a jemná motorika. Využijete aj na skladanie a tvorenie slov.

Čítajte aj:

Ako zabaviť deti počas koronavírusu? Prinášame vám 10 tipov

Kalendár z filcu zorientuje detičky v čase

Edukativny kalendár, kde si vaše deti precvičia ročné obdobia, mesiace a dni v týždni. Je vhodný pre deti od 3 rokov. Vďaka tejto pomôcke sa deti začínajú orientovať v čase, ročnom období, všímajú si počasie a začínajú vnímať pojmy ako „včera, dnes, zajtra“. Taktiež sa ním naučia mesiace v roku, dni v týždni.

Kalendár si zavesíte kdekoľvek, keďže má na zadnej strane dosť veľký háčik a je celý vyrobený z filcu. Je dosť veľký a zároveň dosť malý na to, aby dieťatko dosiahlo na jednotlivé časti a dokázalo prelepovať dni/mesiace.

Skladací macko pre najmenších

Háčkovaný skladací macko poteší najmenšie detičky. Slúži na rozvíjanie detskej motoriky a logiky. Je plnený dutým vláknom. Dá sa oprať v práčke na 30.stupňov. Jeho výška je cca 30cm. Farebnú kombináciu si viete zvoliť.

Maľovanky pre mamky a dcéry

Maľovanky pre Mamy a dcéry, kde spoločný čas pri tvorení prehlbuje vzájomné porozumenie, vizualizujú si cez farby a rozhovor úctu, lásku, vzájomnú podporu. Použitím farieb a sa dá dokonca vyhodnotiť zdravotný stav v akom sa dieťatko nachádza.

Vesmír – slnečná sústava

Deti sa vďaka vesmíru z filcu naučia planéty Slnečnej sústavy. Planéty a podklad sú vyrobené z filcu a naliepaju na pomocou suchého zipsu, z ktorého sú deti úplne nadšené. Je to jeden z obľúbených produktov.

Abeceda Trocha Inak

Edukačné kartičky abeceda Trocha Inak – ich podstatou je vizualizácia písmena a ilustrácie. Kartičky slúžia na efektívnejšiu výučbu abecedy pre deti.

CREATIO – hry, ktoré si dokážu deti zostaviť úplne samé

Ktorý je váš favorit? Dajte nám vedieť v komentári.
Tagy

1 Komentár

Zanechaj nám svoj komentár