Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Janka vás vyzýva: Zacvičme si doma spoločne s deťmi

cvičenie doma s deťmi

Obdobie koronavírusu a izolácie nás doma v mnohom spojí, ale potrebujeme k tomu obrovskú dávku trpezlivosti, disciplíny a skutočného režimu. Mnohí rodičia musia doma aj pracovať a deti sa učiť alebo sú menšie a potrebujeme, aby sa zahrali samostatne. 

Tak sme dnešný deň začali telesnou výchovou? Zapojila som deti do môjho ranného tréningu. Vybrala som tréning zo SUPER BODY 2, ktorý viem, že sa im páči. Spolu sme si zacvičili, zasmiali sa a naladili? Vytvárame si denný režim. Oboch čaká aj učenie, kým my rodičia budeme pracovat. Aj na čerstvý vzduch pôjdeme, aj sa spolu zahráme. Keď chceme sladké, napečieme si. A tento pobyt doma vnímam ako skvelú príležitosť ako zapojiť deti viac do chodu domácnosti? Takže dnes už skladali prádlo, odkladali si veci do šuflíkov. Zvládnu toho dosť? Vsetko sa dá zvládnuť, je na nás ako sa k tomu postavíme. My sme sa rozhodli pozrieť sa na celú situáciu pozitívne.#somdoma #hlavuhore #budedobre #spolutozvladneme

Uverejnil používateľ Jana Maščuková Šimkovičová Pondelok 16. marca 2020

 

Dá sa to? Mnohé akčné mamy nám na túto otázku odpovedajú motivačne – áno dá! Jednou z nich je Aj Janka Šimkovič, ktorá ide príkladom v cvičení. Je skvelé si doma vytvoriť režim a spoločne si ráno zacvičiť. „U nás doma si ráno zacvičíme – zapojila som ich do môjho ranného tréningu, pričom sa spolu aj zabavíme. Vytvárame si denný režim. Oboch chlapcov čaká aj učenie, kým my rodičia budeme pracovať. Pôjdeme aj na čerstvý vzduch aj sa spolu zahráme. Keď chceme sladké, napečieme si. Tento pobyt doma vnímam ako skvelú príležitosť ako zapojiť deti viac do chodu domácnosti. Takže dnes už skladali prádlo, odkladali si veci do šuflíkov. Zvládnu toho dosť“: hovorí Janka. Na celú situáciu sa pozerá pozitívne.

Čítajte aj: Ako zabaviť deti počas koronavírusu? Prinášame vám 10 tipov

Aktuálna výzva od Janky: Zacvičte si s nami počas dvoch týždňov zadarmo

Aktuálne ponúka mamičkám možnosť zaregistrovať sa a cvičit spoločne. Cieľom je, aby si rodičia aj deti zacvičili spoločne a všetkým nám bude veselšie.

14 DNÍ DOMA dá zabrať a to NIELEN RODIČOM ?‍?‍?‍?O to viac keď sme V KARANTÉNE a von vychádzame minimálne ?Je len na…

Uverejnil používateľ CVIČTE.SK Pondelok 16. marca 2020

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár