Začnite písať

Uncategorized

Kozmetické novinky na jar a leto

Jarné slnečné dni sme privítali spoza okien našich bezpečných domov. O to viac si môžeme dopriať rozžiariť ich našou spokojnosťou, krásou, starostlivosťou o pokožku aj potešením z líčenia.

Práve teraz máme viac času na to, aby sme vyskúšali líčenie, na ktoré sme sa dlho neodvážili. Alebo naopak pre zachovanie každodenných rituálov si ráno môžeme naniesť krásne denné líčenie, aby sme sa naladili na pracovný deň.

A všetky dámy, ktoré vedú online videohovory istotne rady využijú tipy, ako na obrazovkách zažiariť.
Mary Kay na sezónu jar a leto prináša kozmetické novinky z dekoratívnej línie i starostlivosti o telo, s ktorými budete hlavnou hviezdou vášho dňa.

Očnými tieňmi zvýrazníte oči

Vysnívané dokonalé líčenie očí pomocou Tekutých očných tieňov bude vaše jedným ťahom. Ľahké
krémové zloženie vytvorí rovnomernú farbu už po nanesení jedinej vrstvy pomocou veľmi praktického
aplikátora. Vaše oči tak hneď získajú hviezdny vzhľad. Tekuté očné tiene ukrývajú v hodvábnej
textúre bohatú farbu v štyroch odtieňoch inšpirovaných hviezdnou oblohou a meteorickým
dažďom. Nájdite odtieň, ktorý vám prinesie pocit splneného priania.

Magická paletka

Odhaľte drahokam v odtieňoch terakoty, medi a modrého zafíru s metalickými akcentmi. Tieto poklady orientálnych civilizácií tvoria vzor novej magnetickej paletky Perfect Palette™ – pieskový dizajn. Kombinácia starovekých materiálov s modernými trendami dodávajú tejto očarujúcej palete jedinečný dizajn, inšpirovaný čistotou prírody a jej bohatstva. Paleta na dekoratívnu kozmetiku pre rýchlu úpravu líčenia počas dňa je z limitovanej edície a pripomína krásu v jej najprirodzenejšej podobe.

Paletka sa krásne dopĺňa s mramorovým dizajnom Rozjasňujúcich bronzerov. Dva odtiene obsahujú teplú zemitú zložku a jemne trblietavý púder. Zvýraznite svoju tvár žiarivým bronzerom a dodajte vášmu vzhľadu povznášajúci exotický jas starovekých panovníčok.

Hygiena pre štetce

V súčasnosti sme upriamili veľkú pozornosť na zvýšenie našich hygienických návykov, ako pri starostlivosti o telo tak i v domácnosti. Nesmieme však zabúdať ani na hygienu kozmetických štetcov, ktoré pravidelne používame. Často a bezprostredne prichádzajú do kontaktu s našou pokožkou, preto je nevyhnutné dbať na čistotu všetkých kozmetických pomôcok, ktorými sa dotýkame našej tváre.

Venujte svojim štetcom starostlivosť, ktorú si zaslúžia, pomocou Čistiaceho spreja na štetce. Je vhodný na štetce z prírodných aj syntetických vláken. Odstráni všetky nečistoty a zvyšky mejkapu. Efektívne rýchloschnúce zloženie vlákna nepoškodí, po uschnutí zachová ich pôvodný tvar a naviac im dodá dodá sviežosť a príjemnú vôňu. Zloženie spreja je hypoalergénne a vhodné aj na citlivú pleť.

Prečítajte si aj článok so stylistkou Alexandrou

Prípravky na opaľovanie a samoopaľovanie

Zdá sa vám v posledných dňoch pobyt na slniečku a čerstvom vzduchu ako veľká vzácnosť?
Predstava krásnej opálenej pokožky sa môže zdať vzdialená, ale vďaka Jemnému samoopaľovaciemu krému si môžete hrejivú dovolenkovú atmosféru vytvoriť aj teraz vo vašej kúpeľni. Jeho krásna kokosová vôňa vám pripomenie pláž a budete sa tešiť aj zo žiarivej bronzovej pokožky.

A akonáhle slnečné lúče zosilnejú, privítajte ich s radosťou a účinnou ochranou vďaka kolekcii letnej starostlivosti Opaľovacích krémov s SPF 30 a 50 spolu s Regeneračným gélom po opaľovaní.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár