Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Online konferencia Pre zdravie ženy – priamo vo vašej obývačke

pre zdravie ženy

Bratislava 7. október 2020 – Konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY zameraná na zdravie, prevenciu a krásu mala byť interaktívna, plná vyšetrení, prednášok a rozhovorov. Aktuálna situácia spojená s prebiehajúcim núdzovým stavom transformovali podujatie do online podoby. Účastníci však nebudú ukrátení o bohatý program. Konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY bude vysielaná naživo online 10. októbra. Všetky rozhovory, prednášky a rôzne druhy cvičenia si budete môcť užiť z pohodlia vašej obývačky. Výhodou je, že v rámci vstupenky budete mať prístup k záznamu z konferencie a ďalším benefitom.

Nedávne udalosti súvisiace s koronavírusom zmenili náš spôsob života. Všetci sa novej situácii prispôsobujeme, ako vieme. Organizátorky, ktoré majú už bohaté skúsenosti s rôznymi prednáškami, webinármi či workshopmi v online prostredí, majú v posledných dňoch plné ruky práce.

„Na konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY sme sa veľmi tešili a chceme odoslať každej účastníčke aspoň malý osobný ,dotyk‘ zážitku, preto pripravujeme spoločne s partnermi balíčky, ktoré dostane každá účastníčka online eventu. V neposlednom rade je veľkou výhodou možnosť zažiť vysielanie zas a znova vďaka nahrávke, ktorú budeme účastníčkam zasielať,“ hovorí organizátorka Martina Novotná. 

V každej situácii je potrebné zachovať chladnú hlavu a vytiahnuť z nej maximum možných pozitív. Na online vysielaní pracuje posledné týždne celý tím ľudí, napokon výhod takejto formy eventu je hneď viacero.

ZÁRUKA USKUTOČNENIA EVENTU A ONLINE ZÁZNAM

„Pri šírení koronavírusu musíme mať pre každý prípad plán B. S nami máte záruku, že sa každý virtuálny event zrealizuje a každý účastník z neho dostane aj záznam, čo znamená, že nemusí absorbovať celé dianie, pokiaľ mu to v aktuálny čas podmienky doma neumožňujú. Výhodou je tiež, že si všetky fakty a praktické informácie môže následne zopakovať,“ spomína organizátorka.

pre zdravie ženy

O DARČEK NEPRÍDETE

V cene vstupenky je zahrnutý online vstup na celodenné prednášky, darčeková taška, ktorá na vás bude čakať v Bratislave alebo vám ju doručíme domov, a možnosť využiť zľavy a pozornosti od partnerov podujatia ako napríklad bezplatná konzultácia v oblasti nefrológie od Biohemu, konzultácia v hodnote 30 eur od Kafka dentu, motivačná záložka do knihy od Life koučingu, zľava 15 % na cvičenie do konca októbra na Pilates s Miou, konzultácia zdarma od výživovej poradkyne a 20 % zľava na jej služby od Nediétuj, bezplatný rozbor a trojdňový jedálny lístok od Fit curves a ďalšie drobnosti.

DOSTUPNOSŤ pre všetkých účastníkov

Geografické obmedzenia sú odstránené. Ani akčné ženy, ktoré žijú v Snine či Šarišských Michaľanoch, nemusia nikam cestovať. Podujatie si môžu vychutnať priamo zo svojej obývačky.

ŠETRENIE NÁKLADOV a dostupná cena vstupenky

Do cien vstupeniek sa nemusí premietnuť náklad na prenájom priestoru či catering, a tým môžu byť lacnejšie a ešte dostupnejšie pre všetkých. Pri virtuálnej udalosti stačí účastníkovi počítač a pripojenie na internet, k tomu dobrá kávička a podujatie sa môže začať. Celodenné podujatie PRE ZDRAVIE ŽENY, z ktorého vám budú Akčné ženy zasielať aj vecné pozornosti a zároveň získate zľavy a konzultácie od partnerov, je v cene vstupenky len za 11 eur. 

ÚSPORA ČASU

Nestrácame čas pri cestovaní a presúvaní sa do priestoru, nečakáme na registráciu pri vstupe. Offline eventy mávajú svoj sklz, online zase bývajú presné. Nikto nečaká na oneskorencov.

JEDNODUCHOSŤ PRIPOJENIA SA

Na online event sa pripojíte v priebehu pár sekúnd a zvládne to naozaj každý. Aj otázku položíte rýchlo a jednoducho pomocou pár kliknutí. „Nikam netreba cestovať alebo si zaobstarávať opatrovateľku na stráženie detí. Ak ochoriete, stále sa môžete na evente zúčastniť,“ vymenúva benefity M. Novotná.

ŠETRENIE ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA

Virtuálne udalosti sú skvelým spôsobom, ako nezanechať vplyv na životné prostredie. Nemíňa sa benzín, netreba platiť za parkovanie, nevytvára sa žiaden odpad po evente vo forme papierov, použitých pohárov či tácok. Menej upratovania po evente = menej znečistených priestorov.

Živé vysielanie prebehne v avizovanom dátume a čase – 10. októbra od 9.00 do 16.30 hod.Tešíme sa na vás online a veríme, že s nami zažijete krásnu sobotu,“ dodáva organizátorka podujatia Martina Novotná.

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy. Vstupenky je možné zakúpiť si online v e-shope Akčné ženy.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár