Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Vykroč a zažiar s Čo dokáže mama!

co dokaze mama

Rok 2020 je rokom zmien. Do ďalšej päťročnice sme a rozhodli vkročiť s novým názvom súťaže pre všetky tvorivé maminky. Najkrajší výrobok od mamky sme vo svojom 6. ročníku premenovali na Čo dokáže mama 2020, čím zároveň pribudla nová kategória Služby.

Šanca pre rozvoj tvojho biznisu je tu. Výhra v súťaži Čo dokáže mama 2020 otvorí štyrom mamičkám bránu do sveta „mama biznisu“ a vďaka mediálnym partnerom získajú aj pozornosť verejnosti. Mamičky si, ako každý rok, odnesú aj množstvo hodnotných cien od významných slovenských firiem a budú môcť absolvovať vzdelávací workshop, profesionálne fotenie a konzultácie s odborníkmi na oblasť marketingu a sociálnych sietí. A hodnotné darčeky máme pripravené aj pre 15 finalistiek.

Na materskej – chcem sa niečomu venovať, ale AKO začať?

Charitatívna myšlienka

Projekt Čo dokáže mama je od svojho prvopočiatku spojený s pomocou tým, ktorí to potrebujú. Každoročne organizujeme tri veľké aukcie handmade výrobkov, z ktorých výťažok putuje detičkám so zdravotnými problémami. Tento rok sa nám, vďaka ochote našich mamičiek, podarilo zorganizovať o jednu aukciu naviac a pridali sme aj úspešnú Jednoeurovú výzvu. Z čoho sa nesmierne tešíme. Aj minuloročná víťazka, Elena Varšaviková, ktorá získala prvenstvo s obrazom SÚČASNÁ MINULOSŤ ukázala, aké má veľké srdiečko. Svoje dielo sa rozhodla venovať do dražby, z ktorej výťažok putoval v prospech liečby malého bojovníka Alexa, trpiaceho diagnózou SMA. Obraz sa vydražil za krásnych 510 Eur.

O súťaži:

Hlavný organizátor
Organizácia Čo dokáže mama, spolu s partnermi

Cieľ súťaže

Hlavným cieľom súťaže je podpora tvorivosti slovenských mamičiek, znovu oživenie slovenského remesla, podpora podnikania žien na Slovensku prostredníctvom vzdelávania, jednoduchšie zaradenie na trh práce po ukončení materskej / rodičovskej dovolenky, osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska.

Priebeh súťaže

  • Svoj výrobok môžu maminky prihlásiť od 28. októbra 2020 do 28.novembra 2020 do 12:00 na: sutaz@codokazemama.sk.
  • Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania. A zároveň vyberie aj 10 služieb, ktoré postupujú priamo do FINÁLE. Výrobky zverejníme 3.decembra na facebook fanpage Čo dokáže mama.
  • Hlasovať sa bude pomocou verejného hlasovania na sociálnej sieti Facebook do 18.decembra 2020 do 12:00 a 15 výrobkov s najväčším počtom hlasov (like-ov) od verejnosti postupuje do FINÁLE.
  • Z finálových výrobkov vyberie porota 3 víťazné, a jednu službu, ktoré budú zverejnené 23.decembra 2020.

Podmienky prihlásenia pre tvorivé mamy:

  • Si mamina, babička (na veku nezáleží).
  • Budeš súťažiť so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom / službou.
  • Na e-mail sutaz@codokazemama.sk nám pošli do 28.11.2020 do 12:00.

1. Fotku svojho ručne robeného výrobku. Prosíme pošli nám len reprezentatívne fotky. Rozmazané / nezaostrené fotky do súťaže nezaradíme. Pri službách foto nie je povinné.
2. Tvoje meno a priezvisko.
3. Tvoj príbeh, krátky popis o tebe, tvojich detičkách a tvojej tvorbe.

Každá mamina môže súťažiť maximálne s 1 výrobkom / službou. Prosím pošli nám fotku len jedného výrobku, ktorý je pre Teba ten naj. Pri službách nie je fotografia povinná. Do súťaže sa môžu zapojiť aj maminky, ktoré v predchádzajúcich ročníkoch získali ocenenie. Len výrobky, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené do súťaže.

Inšpiratívna porota

Je nám cťou, že aj v tomto ročníku prijali naše pozvanie do poroty úspešné a inšpiratívne ženy.

Andrea Kováčová – Zakladateľka Čo dokáže mama. Milujúca, čoskoro trojnásobná mama, manželka a srdce projektu Čo dokáže mama. Pomáha mamičkám stať sa úspešnými podnikateľkami a ísť za svojimi snami.

Eva Kováčiková -Talentovaná ilustrátorka, fotografka a šéfredaktorka Rikiki – magazínu moderného rodiča s originálnym pohľadom na rodinu aj cez www.rikikimagazin.sk

Veronika Bošková – Kreatívec, marketér a tvorca. Veronika sa venuje strategickému marketingu a grafickému dizajnu. Pomáha podnikateľom s nastavením marketingovej stratégie a venuje sa podpore a vzdelávaniu ľudí, ktorí podnikajú v handmade oblasti. Je autorkou knižky Úspešné handmade podnikanie.

Lenka Cenigová – Zakladateľka Be Lenka, úspešná podnikateľka a mamička 3 krásnych detičiek. Vyrába a distribuuje do celého sveta nosiče, šatky, ponožky a najmä barefoot obuv. Prémiové produkty si získali fanúšikov po celom svete a Be Lenka získala zároveň aj niekoľko ocenení.

Petra Toth – Slovenská šperkárka a dizajnérka, ktorá vo svojej tvorbe používa pôvodné slovanské ornamenty a pretvára ich do sofistikovanej súčasnej formy. Je mamou dvoch krásnych dcér Milevy a Sarry, po ktorých pomenovala aj kolekcie svojich šperkov a doplnkov.

Všetky informácie o súťaži nájdete na: www.codokazemama.sk/sutaz/sutaz-codokaze-mama-2020.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár