Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Výber top 5 článkov a receptov Akčných mám za rok 2020

top 5

Na začiatku nového roka si väčšinou bilancujeme ten predošlý. Možno je toho veľa, čo by sme sa uplynulý rok chceli vymazať. Veľa chýb, ktoré by sme už nechceli opakovať. Ale určite sa stalo aj veľa pekného, na čo by sme nechceli zabudnúť. 

My z redakcie Akčných mám by sme sa chceli najmä poďakovať za vašu priazeň, ktorá nás posúvala vpred. Práve vďaka vám, našim čitateľom/čitateľkám sme mali možnosť vymýšľať a tvoriť články, recepty, rozhovory a množstvo iného obsahu. Niektoré témy vás v priebehu roka zaujali viac ako iné. Aby sme si pripomenuli tie najzaujímavejšie a najčítanejšie, pripravili sme pre vás výber top 5 článkov a receptov za uplynulý rok 2020.

1. Kraľovala téma koronavírus a rúško

Práve kvôli aktuálnej situácii spojenej s pandémiu sa niet čo čudovať, že popredné miesta získali práve články o tom, ako si vyrobiť doma vlastné rúško, či ako zabaviť deti doma počas karantény.

Ako zabaviť deti doma počas koronavírusu? Prinášame vám 10 tipov

Nemáte doma rúško? Vyrobte si vlastné!

2. Najzaujímavejší rozhovor

Zaujímavým článkom bol aj rozhovor s psychologičkou Martinou Wäldl, ktorá počas prvej vlny pandémie na Slovensku pre nás zodpovedala otázky o tom, ako vysvetliť dianie deťom, ale aj ako by rodičia nemali zabúdať na psychohygienu počas práce doma.

Psychologička Martina Wäldl: Ak sa dieťa pýta, treba mu odpovedať

3. Akčný tip na detskú uspávanku

Svetlo sveta uzrela v priebehu roka aj nová kniha a uspávanka autorky Iryny Zelyk. Vďaka meditatívnemu charakteru navodzuje uspávanka u detí príjemné pocity a vytvára tak základy pre budovanie pevného emocionálneho zdravia.

Očarujúca zvuková uspávanka, ktorá deťom pri uspávaní pomôže sa uvoľniť a odhaliť im tajomstvá spokojného srdiečka

4. Akčný tip na netradičný výlet s deťmi

Medzi typmi na výlety si svoje čestné miesto získal článok o domčekoch na stromoch. Hoci aktuálne opatrenia neprajú cestovateľom, domčeky na strome môžu byť netradičnou náhradou pokazených výletných plánov. Aj keď by sme ich odporúčali skôr pre nadšencov dobrodružstva.

Poznáte domčeky na strome? Prinášame vám 6+1 tipov na zážitkové ubytovanie

A aké boli tie najlepšie recepty, ktoré sme si pre vás v tomto roku pripravili?

 

Vykročme akčným krokom v novom roku!

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár