Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Grantový program pre mladé talenty otvára nový ročník

talenty

Grantový program Talenty novej Európy otvára svoje brány aj tento rok. Do 21. februára je možné sa prihlásiť do výzvy na získanie finančného grantu pre svoje dieťa, ktoré má talent či nadanie v oblasti vedy, športu alebo umenia.

V rámci programu Talenty Novej Európy rozdelia Slovnaft a Stredoeurópska nadácia – Középeurópai Alapítvány granty v oblasti vedy, umenia a športu v celkovej hodnote 66.000 eur.  Zo získaného grantu si môžu mladé talenty financovať všetko potrebné. Či to už bude technické vybavenie, hudobné nástroje, školenia alebo účasti na konferenciách.

Program je určený študentom ZŠ, SŠ alebo VŠ s vynikajúcimi výsledkami na domácej či medzinárodnej scéne, ktorí majú jasnú predstavu o svojom ďalšom napredovaní. Rozhodujúce slovo pri výbere finalistov má odborná porota zložená zo známych umelcov, športovcov, renomovaného vedca, zástupcov médií, CEF a Slovnaftu.

Pokiaľ chcete svoje dieťa do výzvy prihlásiť, bližšie informácie a prihlášky nájdete na stránke projektu Talenty novej Európy.

 

Vzdelávať školákov v IT môžete doma zdarma. Pozrite si s nimi 44 zaujímavých videoprednášok

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár