Začnite písať

AKČNÉ TIPY

Zarábajte pri každom online nákupe Akčným ženám a Peňaženke – ako na to?

cashback

Ako môžete ušetriť na svojich online nákupoch? Vďaka cashback portálu. Ak ste o niečom takom ešte nepočuli, tak čítajte ďalej. A ak ste už počuli, aj tak čítajte a zistite, či využívate všetky jeho benefity naplno.

Cashback portál funguje na princípe dohody s e-shopom na vrátení určitého podielu zo sumy objednávky zákazníkovi. Znie to možno veľmi dobre na to, aby to bola pravda. Ale áno, tak to funguje. Peniaze späť z nákupov môžete získať napríklad aj cez cashback portál Plná Peňaženka.

Určite vám teraz vŕta hlavou, čo zo toho Plná peňaženka má. Princíp fungovania je jednoduchý. Za každého zákazníka, ktorý nakúpi vo vybranom e-shope, získa cashback portál províziu. A s touto províziou sa rozdelí s vami. Rovnica je jednoduchá a spokojné sú všetky tri strany.

Prečo by som mal cashback využívať?

Kto nemá rád zľavy? Vždy nás poteší, keď pri nákupe natrafíme na zľavu na svoje obľúbené jedlo alebo to tričko, po ktorom sme už dávno pokukovali, je zrazu o niečo lacnejšie. Plná peňaženka vás takto poteší aj pri každom online nákupe.

Výhodou je, že v systéme sú registrované rôzne druhy e-shopov. Okrem spotrebného tovaru tam nájdete aj ubytovacie portály, portály s predajom leteniek, objednávkové portály na jedlo či lekárne. Výber je naozaj široký a nech si už chcete čokoľvek zadovážiť online, určitý podiel zo zaplatenej sumy sa vám môže vrátiť.

Ako sa tam prihlásim?

Celý postup si zhrnieme v pár bodoch:

  • Najskôr sa treba do Plnej peňaženky zaregistrovať – pri registrácii stačí zadať svoj email.
  • Po potvrdení registrácie si už len vo svojom konte vyberiete obchod, z ktorého chcete nakúpiť a portál vás tam automaticky presmeruje.
  • Po zaplatení objednávky vám príde potvrdzovací email o tom, že vaša cashback zľava bola zaregistrovaná.

Kedy dostanem svoje nazbierané peniaze?

Možno si poviete, že percentá z podielu v jednotlivých obchodoch sú dosť malé. Pri menších objednávkach to naozaj môže skončiť len pri pár centoch. Ale ak niekde nakupujete pravidelne, alebo jednorazovo potrebujete urobiť nákup vo väčšej hodnote, cifry sa už stanú zaujímavejšími.

Peniažky vám však hneď nenabehnú zázračne späť na váš účet. Objednávka musí najskôr prejsť schválením. Aj e-shopy sa takýmto spôsobom chránia a zároveň musia rešpektovať zákonné lehoty na vrátenie tovaru.

Pokiaľ všetko prebehlo v poriadku a vaša cashback zľava bola uznaná, pribudne na vašom konte Plnej peňaženky. Odtiaľ si ju môžete následne nechať preposlať na svoj bankový účet.

Veľmi dobrým pomocníkom, ktorý vás upozorní na možnosť využitia služby cashback, je aj doplnok, ktorý si nainštalujete do svojho prehliadača. V prípade, že budete nakupovať na stránke obchodu, ktorý využíva služby Plnej peňaženky, váš „strážny pes“ vás na to upozorní.

Osobná skúsenosť redaktorky Janky

Výhody cashback portálu sama využívam už niekoľko rokov. Za tú dobu sa mi vrátilo späť okolo 90€. V porovnaní s hodnotami objednávok to je možno zanedbateľná suma, ale aj to poteší.

Páči sa mi, že služba je bezplatná. Kým sa rozhodnem pre online nákup, pozriem si, či sa obchod nenachádza v portfóliu cashback portálu. Ja osobne sa nerada prehrabávam množstvom e-shopov, ak hľadám nejakú konkrétnu vec.

Preto mi vyhovuje, že si môžem vybrať z portfólia a navyše mám istotu, že e-shop bude overený a nemusím sa báť, či objednávku obdržím. Takto si šetrím svoj čas a v konečnom dôsledku aj peniaze. 🙂

Vyskúšajte si výhody plnej peňaženky sami a zaregistrujte sa ešte dnes.

 

Zdroj foto: canva.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár