Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Vychutnajte si dovolenkovú atmosféru s rodinou aj u vás doma

V súčasnej situácií je cestovanie komplikovanejšie, než sme zvyknutí. Mnohým z nás chýba morský vzduch, spoznávanie staro-nových miest a kultúr, a užívanie si zaslúženého oddychu s rodinou či priateľmi. Avšak prečo si nevytvoriť doma atmosféru Španielska, Grécka, Talianska či Francúzska? S tematickým jedlom, hudbou, tradíciami a, samozrejme, tematickým letným oblečením. Inšpirujte sa tipmi od známych slovenských influenceriek a influencerov, ktorí sa spolu s módnou značkou F&F preniesli do svojich obľúbených krajín.

Známe slovenské tváre sa aj napriek upršanému počasiu naladili na dovolenkovú vlnu. So svojimi fanúšikmi sa podelili o tipy, ako sa priblížiť svojim obľúbeným destináciám. Je to v celku jednoduché, vyhraďte si špeciálny deň a nezabudnite sa „vystrojiť“ ako sa patrí! Spoločné chvíle vám spríjemní letná kolekcia značky F&F, v ktorej sú niektoré módne kúsky vyrobené aj zo 100 % organickej bavlny.

Elegancia z krajiny galského kohúta

Moderátorka Barbora Krajčírová si na Slovensku našla svoje malé Francúzsko, ktoré navštívila počas slnečného dňa spolu so svojimi deťmi. Francúzsko si získalo jej srdce už pri prvej návšteve počas školských čias, na ktoré dodnes s radosťou spomína. „Často sa s deťmi rozprávame o tom, aký je svet rozmanitý a ako nás vie cestovanie a spoznávanie nových kultúr obohatiť,“ dodáva Barbora. Odvtedy sa do Francúzska viackrát vrátila, cestovala naprieč krajinou a aj pri obliekaní sa inšpiruje práve francúzskym elegantným štýlom. S dcérou Amiou si vybrala ľahké vzdušné šaty s trendy riasením, ktoré podčiarkujú jej ženskosť.

Akčné dobrodružstvo

Speváčka a herečka Dáša „Mamba“ Šarközyová sa spolu so svojim partnerom a synčekom inšpirovali africkou divočinou. Mamba sa s Tonym dokonca zaobstarali rovnaké kúsky oblečenia. Obaja milujú pohodlnú a ležérnu módu, takže výber bol jasný. Najmladší člen rodinky si vybral štýlové slnečné okuliare a oblečenie so žraločím motívom. „Pekným módnym kúskom sú tieto udržateľné momjeans, ktoré robia perfektnú postavu a zároveň viem, že sú vyrobené zo 100 % organickej bavlny.“, odkazuje Mamba na záver.

Námornícke Taliansko

Slovenská blogerka Silvia Škultéty, ktorá vystupuje aj pod menom Minidiamond blog, sa inšpirovala jej milovaným Talianskom. „Nepoznám kút tejto krajiny, ktorý by sa mi nepáčil. Milujeme ich jedlo, hudbu, architektúru aj pláže. Spolu s rodinou sa zladili do dovolenkových farieb a motívov – bielej, námorníckej modrej a pásikov, ktoré v nás evokujú prímorskú atmosféru.  „Dcéra Natálka bola s nami v Taliansku už ako 2-mesačná, spolu sme tam ako rodina dovolenkovali už trikrát. Čakáme, kedy budeme môcť ísť opäť,“ hovorí Silvia.

Z ďalekej krajiny Indiánov

Moderátorku Miriam Kalisovú láka krajina opradená legendami a obradnými zvykmi. „Je to domov Indiánov a kmeňov, ktoré si aj v dnešnej modernej dobe uchovávajú svoje zvyky a tradície a adaptujú ich na dnešnú dobu.“, dodáva. Miriam dúfa, že raz sa jej podarí splniť si cestovateľský zážitok a ísť do pralesov, a preto si vybrala tielka z organickej 100% bavlny a príjemné nohavice z tenclu, materiálu, ktorý sa prispôsobí teplotným podmienkam.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár