Začnite písať

RECEPTY

Fit a chutné dezerty podľa skvelej blogerky healthyprincesspanda

Pod instagramovým profilom @healthyprincesspanda sa ukrýva energická akčná žena, milujúca varenie, pečenie, zdravý životný štýl. Má rada beh, bicykel, fitnes, turistiku a prechádzky so svojím psom Wiluškom. Zapája sa do polmaratónov a svoju lásku k zdravej strave pretavuje do nádherných a chutných jedál. Už len pri pohľade na tieto fit dezerty sa vám začnú zbiehať slinky.

Prečo názov healthyprincesspanda?

„Zbožňujem princezné (úsmev). Healthy preto, keďže profil je prevažne o zdravom stravovaní. Pandy z dôvodu, že celý život žerú bambusy a trávy a aj tak sú tučné (smiech). Názov vznikol, keď som mala ešte pár kíl navyše a cítila som sa ako panda. Stále tučná, aj napriek zdravému stravovaniu,“ odpovedá Michaela, ktorá vyšla pre Akčné mamy zo svojho utajenia. Prezradila, že je rada, ak ju ľudia, ktorí ju majú radi, oslovujú Mišelka :).

Ponúkame tri tipy na dobroty, ktoré v týchto horúcich letných dňoch padnú vhod.

Banánový čoko-cheesecake

Ideálny na letné dni, nakrájate, šupnete do chladničky a o o chvíľku vychutnávate.

Jahodový cheesecake

Moje milé premilené jahody :). Čo poviete na úžasný a takto chutne vyzerajúci dezert? Ohúrite nielen doma, ale šplhnite si aj na oslave, v práci, či keď zazvoníte susedovi a podelíte sa s ním. Len tak – pre radosť :). Veď delená radosť, je dvojnásobná radosť :).

Rýchly a zdravý snack

Uznajte, nezaslúžime si takúto dobrotu? Kto vyskúša ako prvý?

Zdroj: Instagram @healthyprincesspand

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár