Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE ZDRAVIE

10 z 10 mamičiek odporúča: TOTO je hotový zázrak na boľavé bradavky

Materstvo je obrovským darom, no zároveň zahŕňa niekoľko činností, ktoré môžu byť pre ženu zaťažkávajúce a bolestivé. Jedným z nich je aj dojčenie. Hoci každá mamička je zaň vďačná, niekedy dokáže riadne potrápiť. Ženské prsníky zažívajú obrovský nápor a neraz si to odnesú práve bradavky – sú zapálené, popraskané, pália a štípu. Milé ženy, už sa viac netrápte, pomoc je na dosah ruky. Lanolínová masť Purelan Medela vám prinesie úľavu od bolesti už po pár použitiach.

10 čerstvých mamičiek spolu s nami testovalo hojivú masť na bradavky Purelan značky Medela. 100% čistý lanolín vytvára na pokožke ochrannú vrstvu, čím slúži aj ako prevencia pred vznikom bolesti alebo podráždením bradaviek počas tehotenstva a dojčenia. Obrovskou výhodou je fakt, že MASŤ SA NEMUSÍ ZMÝVAŤ pred dojčením. Teraz dokonca s novou receptúrou, vďaka čomu je jemnejší, ľahšie sa rozotiera na pokožku. Purelan má všestranné využitie a skvelo si poradí so suchými perami, nosom, zapareninami, odreninami či popraskanými patämi. Ste zvedavé, aký dojem zanechal na testujúce maminy?

Ohromný účinok prakticky na počkanie

Mamičky boli z mastičky nadšené. Priniesla im okamžitú úľavu od nepríjemnej bolesti zapálených bradaviek, po ktorej tak veľmi túžili. Všetky do jednej uviedli, že masť skutočne splnila ich očakávania a pomohla im nadobro sa zbaviť problému, ktorý ich trápil. 

„Mala som suché a stále bolestivé bradavky. Po tejto masti mi to zrazu prešlo. Som nadšená.“ (Denisa)

„Mala som problém s veľmi boľavými bradavkami po každom kojení. Teraz si ich vždy natriem, bolesť ustúpi a do ďalšieho kojenia sa mi krásne zahoja. :)“ (Kristína)

„Mastička Medela mi pomohla zmierniť citlivú, suchú a bolestivú pokožku bradaviek a okolo nich, ako aj zhydratovať a vyživiť pery.“ (Viktória)

„Zväčšujúce bradavky v tehotenstve mi spôsobili prasklinky, ktoré nepríjemne svrbili a často sa mi z nich púšťala krv. Masť mi bradavky postupne vyhladzuje, pritom to je len krátka doba, tak uvidíme ako ďalej…“ (Dominika)

„Zahojila mi a upokojila bradavky popraskané od častého dojčenia. Som prvorodička, veľmi som sa tým trápila a táto mastička je skutočným balzamom.“ (Kika)

Skvelou správou je aj fakt, že masť účinkuje takmer okamžite (čo ocení každá zaneprázdnená mama, však áno). Väčšina testeriek pocítila zlepšenie už po prvom použití, pričom cca do 3-5 dní ich problém úplne zmizol.

Jednoducho tu netreba viac slov, recenzie mamičiek hovoria samy za seba. Mastička Purelan je funkčná, praktická a splní to, čo sľubuje. V našom teste obstála na výbornú a sme neskutočne rady, že sme tento produkt objavili.

„Po mojich skúsenostiach a trápení sa s bolestivými bradavkami mi táto masť konečne priniesla úžasnú úľavu. Popravde, nedávala som tomu až takú veľkú šancu a sama som prekvapená. Odteraz budem túto masť odporúčať všetkým. Ďakujem za túto možnosť ju vyskúšať a ďakujem hlavne, že mi priniesla úžasnú úľavu a pomoc v mojom trápení. Najlepšia masť na trhu!“ (Denisa)

„Masť vysoko odporúčam všetkým ženám, ktoré majú opotrebované bradavky z kojenia. Výhodou je, že sa nemusí oplachovať a tým pádom opadá zo ženy ďalšia starosť. Výhodou je, že ju viete použiť aj na popraskané pery. :)“ (Kika)

„Produkty značky Medela a najmä mastička sú skvelým pomocníkom pre mamičky, mastička mi poskytla úľavu na bolestivé a popraskané okolie bradavky a taktiež mi jemne zhydratovala aj suché a popraskané pery. Odporúčam všetkým mamičkám.“ (Viktória)

„S lanolínovou masťou Purelan od značky Medela som veľmi spokojná, jeho účinky sú spoľahlivé a účinné. Cena je prijateľná úplne pre každého.“ (Vladimíra)

„Skvelý produkt, stojí za každý jeden cent. Odporúčam každej jednej mame.“ (Kika)

Na záver pripájame recenziu budúcej mamičky Dominiky, ktorá je vernou používateľkou viacerých produktov značky Medela a nedá na ne dopustiť:

„Mastičku Purelan od Medela by som odporúčala všetkým tehotným aj netehotným ženám, ktoré majú akýkoľvek problém s pokožkou a bradavkami. Ja sama budem skúšať mastičku aj na iné poranenia, keď budem mať možnosť.Ako veľké plus hodnotím, že je 100% prírodná a teda mamičky si pred dojčením nemusia oplachovať bradavky.Ja mám 2 týždne do termínu pôrodu, avšak problém s bradavkami pretrváva už od cca 5. mesiaca tehotenstva. Doteraz som problém neriešila, pretože ako prvorodička som si myslela, že to je normálne. Na Purelan som natrafila na Instagrame a hneď som ho chcela vyskúšať. Tak isto mám od Medela 2ks materských podprseniek, ktoré som doteraz nemohla nikde nájsť tak, aby netlačili a prispôsobili sa prsiam. Cena je síce vyššia, ale som názoru, že za kvalitu a lepší štandard sa oplatí investovať. So značkou Medela som ešte určite neprestala a teším sa na nové veci od nich. Ďakujem.“

Ste čerstvá mama a ešte sa len zžívate so svojou novou rolou? V tom prípade si určite prečítajte TENTO ROZHOVOR.

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár