Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Silikónové prsia dokážu zabíjať, vyskúšajte prírodné riešenie na skrášlenie poprsia

Je samozrejmé, že každá žena chce byť krásna, a chce sa vo svojom tele cítiť dobre. Tlak spoločnosti, ktorej najmä ženy zvyknú oveľa viac podliehať, však býva občas nekompromisný. A tak sa stáva, že ženy sa vo svojom tele naozaj necítia byť sebavedomé a ani spokojné. Narážky okolia na príliš malé alebo naopak na príliš veľké poprsie, dokážu nejednu ženu zamrzieť. Množstvo žien to preto rieši tak, že sa rozhodnú pre zväčšenie pŕs umelými implantátmi, čo je však pomerne náročná a invazívna metóda s mnohými zdravotnými rizikami.

Silikóny ku šťastiu nepotrebujete

Zapamätajte si, že ak už len raz podľahnete umelým kozmetickým zákrokom, už s nimi možno nikdy viac neprestanete. No o pár rokov to už potom v zrkadle ani nebudete vy samé, ale len nejaká neznáma a pozmenená ´entita´.

Samozrejme, že trendy súčasnej doby nám diktujú, ako máme vyzerať a ako sa máme správať, no vy nie ste povinné ich bezvýhradne poslúchnuť. Ak so svojím vonkajším vzhľadom nie ste príliš spokojné, existujú aj iné možnosti než sú plastické operácie. Jednou z nich sú napr. aj tabletky na zväčšenie pŕs.

BII alias choroba z prsných implantátov

BII nie je len strašiak ale reálna hrozba. Počuli ste už o chorobe z prsných implantátov? Nazýva sa v originále ´Breast Implants Illness´, a je to veľmi nebezpečné riziko, ktorému sa vystavuje každá jedna žena (alebo aj muž), ak si chce umelými silikónmi zväčšiť objem svojho poprsia.

BII sa najčastejšie prejavuje rôznymi nepríjemnými symptómami, ako sú napr. bolesti hlavy, strata koncentrácie, zmätenosť, rednutie vlasov, či rôzne vyrážky. Veľmi nepríjemnými zdravotnými rizikami býva aj zatvrdnutie a veľká bolestivosť pŕs, a tiež bolesť chrbtice vplyvom zvýšenej hmotnosti pŕs.

Tým úplne najväčším zdravotným rizikom, a najväčšími komplikáciami po augmentácii (zväčšení prsníkov pomocou plastickej operácie), však býva práve možné pretrhnutie silikónových implantátov, vylučovanie chemických látok do organizmu a ich nebezpečné obrastanie plesňou.

100%ne prírodné

Ak sa týmto hrozbám a tomuto náročnému zákroku chcete vyhnúť, zvoľte si prírodné pilulky na zväčšenie poprsia „BreastExtra“. Ich obrovskou výhodou je to, že sú zaručene lacnejšie ako spomínané operácie, a navyše aj zdraviu neškodné. Ich špeciálne (čisto rastlinné) zloženie vám zabezpečí prekvapivo výrazné a viditeľné zväčšenie pŕs, a to s dlhodobo pretrvávajúcimi výsledkami.

Zanechaj nám svoj komentár