Začnite písať

Uncategorized

Vyberáte chladničku? Inšpirujte sa novým radom chladničiek Hisense SKYLINE

chladničku

Hisense rozširuje svoju bohatú ponuku amerických chladničiek o rad SKYLINE. Luxusné ľadové krásky so šírkou len 70 cm vyrástli na 200 cm, aby ponúkli až takmer 500 l úložného priestoru i obľúbený bar v dvierkach z brúsenej nerezovej ocele. Dizajnovo vydarené a technologicky pokročilé chladničky typu French Door s dvomi dvierkami v chladiacej časti a dvomi mraziacimi zásuvkami budú ozdobou akéhokoľvek moderného priestoru.

Možno práve vyberáte chladničku, ktorá pojme naozaj veľa potravín, ale na klasickú „ameriku“ s dvomi dvierkami nemáte miesto. Alebo vám pripadajú príliš robustné a nie veľmi praktické. Pretože kedykoľvek dostanete na niečo chuť, otvárate dosť veľký priestor, v ktorom sa potom musí teplota vrátiť na optimálnu úroveň. Napriek tomu, že to ide vďaka vyspelým technológiám rýchlo, nie je to veľmi ekonomické.

Práve tieto nevýhody prekonáva chladnička typu French Door s dvojdverovou chladničkou v hornej časti spotrebiča a menšou mrazničkou alebo dvomi mraziacimi zásuvkami v spodnej časti spotrebiča. V úrovni očí nájdete to, čo často potrebujete. A naopak, mrazené potraviny, ktoré vyberáte len občas, sú umiestnené v spodnej časti spotrebiča v dobre prístupných zásuvkách. Zaujímavú možnosť práve v tejto kategórii predstavuje nový rad chladničiek Hisense SKYLINE.

Šetria miesto a majú obrovskú kapacitu

Novinka je iba o trochu väčšia než klasická kombinovaná 60 cm chladnička. „Stačí jej len 70 cm na šírku, ale svoj úctyhodný vnútorný objem 485 l získava len o trochu väčšou hĺbkou 70 cm a dvojmetrovou výškou – je tak ideálnou voľbou pre bežné kuchyne vrátane tých v bytoch, pôsobí však oveľa subtílnejšie. Vďaka svojej konštrukcii a zavesení dvierok je možné ju zasunúť až k stene a umiestniť aj tesne vedľa iných spotrebičov alebo do rohu. Svojím luxusným dizajnom oživí akýkoľvek moderný priestor. Výhodou sú aj police po celej šírke spotrebiča, kam jednoducho umiestnite napríklad tácky alebo veľké nádoby. Praktická je aj extra veľká zásuvka Moister-Fresh Crisper s reguláciou vlhkosti, určená na zeleninu a ovocie. Mraziace zásuvky sú vybavené odolnými kovovými pojazdami s hladkým chodom,“ hovorí Rok Omladič, produktový manažér značky Hisense.

Veľmi praktický je aj široký Cool Fresh Box, čo je samostatná zásuvka s teplotou okolo 0 °C. Pohodlne do neho dáte napríklad veľké čerstvé ryby, mäso, údeniny a ďalšie lahôdkové potraviny, ktoré vyžadujú nízku teplotu.

Uchovajú potraviny dlhšie čerstvé

Novinka je vybavená beznámrazovou technológiou No Frost, a tak vás určite nečaká neobľúbené odmrazovanie. „Táto technológia pomáha udržiavať v chladničke i mrazničke ideálnu teplotu a vlhkosť bez miešania pachov. V samotnej chladničke s kovovou zadnou stenou potom vďaka technológii priestorového chladenia Multi AirFlow prúdi studený vzduch rovnomerne z rohu do rohu aj cez mikrootvory v poličkách. To všetko pomáha zachovať stálu optimálnu klímu aj po otvorení dvierok. Potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé, nech už ich položíte na ktorúkoľvek policu,“ radí Rok Omladič. Po veľkom nákupe využijete funkciu rýchleho schladenia a rýchleho hlbokého zmrazenia. Srdcom spotrebiča je tichý a účinný invertorový kompresor s nadštandardnou zárukou 10 rokov, a preto vás chladnička nebude rušiť a bude slúžiť naozaj dlho.

Dávkovač chladnej vody teraz aj v chladničke French Door

Čerešničkou na torte je útly dávkovač ľadovo chladnej vody, ktorý funguje ako dobre prístupný „bar“ bez nutnosti pripojenia na vodovod. Spotrebič sa ovláda pomocou dotykového digitálneho displeja umiestneného na dvierkach, takže budete mať stále prehľad o chode a nemusíte chladničku zbytočne otvárať.

Produktový tip–Hisense RF632N4WIE:

Nová luxusná chladnička typu French Door s dvojdverovou chladničkou v hornej časti a dvomi mraziacimi zásuvkami ponúka úctyhodných 485 l úložného priestoru. Beznámrazová technológia No Frost sa spolu s priestorovým chladením Multi AirFlow postará o perfektnú kondíciu potravín. Skvelé sú extra široké police, veľké zásuvky na ovocie a zeleninu s reguláciou vlhkosti i veľká nulová zásuvka na mäso, ryby a lahôdky. Spotrebič s dvierkami z brúseného nerezu, integrovaným dávkovačom studenej vody a dotykovým displejom bude ozdobou akejkoľvek kuchyne. Chladničku je možné zasunúť aj tesne vedľa iného spotrebiča alebo do rohu. Na tichý a účinný invertorový motor je záruka 10 rokov. Cena je 799 EUR, https://sk.hisense.com.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár