Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE

Výhody, pre ktoré sa oplatí investovať do zlatých šperkov

Od staroveku bolo zlato symbolom moci, bohatstva a prosperity. Predmety vyrobené z tohto ušľachtilých kovov sa stali neoddeliteľnou súčasťou najvyšších vládcov – vodcov, faraónov, cisárov a kráľov. Zlato sa používalo ako peniaze a plnilo štátne pokladnice. Vzácny kov s charakteristickým leskom symbolizoval božskú silu a čistotu myšlienok.

Dnes sa zlato široko používa v klasickom, farmaceutickom, kozmetickom alebo klenotníckom priemysle. Nosenie krásnych zlatých prsteňov a šperkov z tohto kovu je vo všeobecnosti znakom dobrého vkusu, sofistikovaného a elegantného štýlu.

  • Cnosti zlatých šperkov, ktoré vás oslovia

Vďaka svojej mäkkosti a poddajnosti sa so zlatom ľahko pracuje. Vyrábajú sa z neho dekorácie rôznych foriem:

Jasný lesk žltého odtieňa je perfektnou kombináciou s inými ušľachtilými kovmi, polodrahokamami a drahými kameňmi, ako aj oblečením rôznych farieb.

krásne a liečia

Zlato má okrem svojej estetickej príťažlivosti aj určitý liečebný účinok na fyziológiu človeka. Tento kov sa používa najmä na výrobu liečiv na liečbu artritídy, reumatizmu a rôznych autoimunitných chorôb.

Predstavujú úspech a prosperitu

Napriek zvýšenej dostupnosti iných šperkov, zlato stále predstavuje úspech a prosperitu. Východná filozofia dodáva tomuto kovu silu a energiu mužského princípu „jang“. Zlato zároveň dodáva mužom aj ženám rovnaké sebavedomie.

Nosenie zlatých šperkov vám môže pomôcť zbaviť sa depresie, apatie, chronickej únavy a ospalosti. Takéto šperky inšpirujú majiteľa k novým úspechom, naplnia ho silou a energiou.

Niektoré zlaté doplnky majú dokonca zvláštny posvätný význam. Nie je preto žiadnou náhodou, že sa zlato s obľubou používa na výrobu snubných zlatých prsteňov, krížov, cirkevných ikon a iných doplnkov.

Vy si ich môžete vybrať pre radosť a nosiť na každú vhodnú príležitosť.

Zdroj obrázka: Carolyn Franks/Shutterstock.com

Posledný permoník: Kniha so zlatom na obálke

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár