Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o elektrickú odsávačku mlieka Solo od Medela

odsávačka

Ahojte, akčné mamy. Vianoce sú síce ešte ďaleko, ale my vám aj tak chceme rozdať nejaké darčeky. Opäť sme si teda pre vás pripravili súťaž o skvelú pomôcku – elektrickú odsávačku mlieka Solo od Medela

Skvelý pomocník na cesty

Solo™ je kompaktná, efektívna a ľahko použiteľná elektrická odsávačka mlieka pre odsávanie z jedného prsníka s integrovanou batériou, technológiou 2-Phase Expression® a prsným nadstavcom PersonalFit Flex™.

Intuitívna a jednoduchá

Solo™ – ľahko použiteľná odsávačka mlieka. Keďže sa skladá len z niekoľkých častí, je možné ju jednoducho čistiť a zostavovať. Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu so 4 tlačidlami a 9 stupňami vákua je táto elektrická odsávačka na odsávanie z jedného prsníka mimoriadne jednoduchá na ovládanie.

Odsávajte kdekoľvek, aj keď v blízkosti nie je žiadna elektrická zásuvka

Vďaka najmodernejšiemu portu USB-C na elektrickej odsávačke mlieka Solo™ možno vstavanú batériu nabiť rýchlejšie než klasickým portom micro-USB a pri plnom nabití môžete odsávať až šesťkrát!

Podmienky súťaže

Súťaž o túto odsávačku bude prebiehať na našom facebookovom profile. Pre zapojenie sa stačí splniť jednoduché podmienky:

  • byť fanúšikom stránky Akčné mamy
  • dať like aj na stránku partnera Medela SK/CZ
  • v komentári zodpovedať na zadanú otázku
  • označiť kamarátku, ktorá by sa mohla výhre tiež potešiť

Súťaž potrvá do 28.9. do 9:00 ráno. Výhercu vyhlásime v priebehu dňa.

Držíme vám všetkým palce. 🙂

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár